Tuesday, February 5, 2013

Start Wearing Purple

käsintehtyä


A shawl for mom

A shawl for mom

A shawl for mom

Lanka: Sandnesgarn Alfa
Puikot: 8mm

Äitini toivoi isoa, pehmoista huivia, ja sen hän myös sai. Huivista tuli niin iso, etten kerta kaikkiaan keksinyt asunnostamme paikkaa, jossa olisin voinut pingottaa siihen samanlaiset reunat kuin tässä samalla ohjeella tehdyssä huivissa. Kuvankin sain otettua vain ripustamalla huivin parvekkeelle edellisen asukkaan kissaverkkoon. Lämmin se kyllä varmasti on, ja kauniin värinen. Ja tästä ohjeestakin tykkään, se on samaan aikaan helppo ja kiinnostava.

***

Pattern: Wave on Wave Shawlette
Yarn: Sandnesgarn Alfa
Needles: 8mm


My mom wished for a big soft shawl and that's what she got. The scarf was so big I actually couldn't find a place where to block it to get the pointy edges like in this scarf knitted with the same pattern. And I only managed to take a picture when I hung the scarf on the balcony fence. It sure is warm, and I like the color. I also like this pattern, it's easy and interesting to knit at the same time.

2 comments:

  1. Löysin tänään tänne blogiisi ja aion heti ryhtyä vakilukijaksi. Täällä on paljon ihania juttuja! Täytyykin keittää teetä ja perehtyä tarkemmin vanhempiin postauksiin.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...