Wednesday, February 20, 2013

Muistikirjamaaliskuu // March and my Journal

March and my Journal

Journal Challenge

Journal challenge

Journal challenge


Muistattekos vielä puheet yhteistyökuvioista? No, se mitä olemme Terhin kanssa suunnitelleet ja puuhanneet on ensimmäinen yhteinen journal-haasteemme. Sen nimi on Muistikirjamaaliskuu, ja idea on simppelisti ilmaistuna "yksi sivu päivässä". Eli joka päivä maaliskuun ajan blogeissamme julkaistaan samanaikaisesti yksi tehtävä, jonka pohjalta on tarkoitus tehdä yksi sivu muistikirjaan.

Päivittäiset tehtävät julkaistaan suomeksi Terhin blogissa ja englanniksi täällä minun blogissani. Samalla jaamme kuvan omasta sivustamme tarjotaksemme esimerkkiä ja inspiraatiota. Ai miksi näin kaksikielisesti? Yksinkertaisesti siksi, että minä muistikirjailen yleensä englanniksi siinä missä Terhi suomeksi.

Tehtävät ovat erilaisia. Tarkoitus on, että jokainen tekee omalla tyylillään, juuri niin kuin parhaalta tuntuu. Soveltaminen on sallittua, kyseessähän on oma muistikirjasi. Jos et ehdi osallistua joka päivä, ei se haittaa. Tarkoitus on, että haaste innostaisi tekemään jotakin luovaa ja toteuttamaan itseäsi paperilla. Kovin erikoisia tarvikkeita ei tarvita, ei myöskään paljoa rahaa. Haaste on avoin ja ilmainen kaikille.

Huomenna kerromme molemmat lisää tarvittavista materiaaleista ja siitä, millaisia tuotteita yleensä itse käytämme. Sitten voittekin alkaa etsiä muistikirjojanne, sillä noin viikon päästä aloitetaan. Haastan kaikki mukaan kokeilemaan! Tämä on paljon hauskempaa yhdessä.

Huutakaa HEP jos olette mukana! Tai no, saa huutaa jotain muutakin. Esimerkiksi JEE on hyvä.

***

Still remember how I was talking about a blog collaboration project? Well, what me and Terhi have been planning about and working for is a month-long journal challenge. It’s called March and my Journal, and simply put the idea is ”a page a day”. Every day in March there will be a journal prompt published in our blogs, and the point is to make one page in your journal based on the prompt.

The prompts will be published in Finnish in Terhi's blog, and in English here in my blog. At the same time we will share our daily pages to give you some example and inspiration. Why go bilingual, you ask. Well, that's just  because I usually journal in English, whereas Terhi does it in Finnish.

The prompts vary. The point is to do them your way, the way you like the most. It's okay to adapt the prompts, this is your journal after all. And if you can't manage journaling every day, that is okay too. The idea behind this is simply to challenge you to do something creative and fulfill yourself on paper. You don't need that special supplies or lots of money to do this. The challenge is open and free to everyone.

Tomorrow we’ll both tell more about the supplies needed, and also share what kind of products we usually use when journaling. And then you can start looking for your notebooks, cause this is going to kick off in a week. I challenge every one of you to try it out! Everything is more fun when done together.

Say YAY if your in!

20 comments:

 1. Uuu, joo! Pakko tuota on ainakin kokeilla! :)

  ReplyDelete
 2. Huutelin jo Terhin blogissa hep, mutta hihkutaan nyt täälläkin :D

  ReplyDelete
 3. Jeeee! tää on ihan mahtavaa, ootte mun überlemppareimmat bloggaajat, joten tää ei voi olla muuta kuin superkivaa! JEE!

  ReplyDelete
 4. Minäkin huusin jo Terhille hep, mutta huudan täälläkin, koskapa luulen, että osallistun englanniksi.

  ReplyDelete
 5. Jepjepjoo! Messissä ollaan!

  ReplyDelete
 6. Hep ja jee! Ehkä kerrankin onnistun osallistumaan tällaiseen, kun muutenkin seuraan teidän molempien blogeja niin säännöllisesti. :D

  ReplyDelete
 7. Mukana, mukana, mukana!! Mä oon niin mukana! :)

  ReplyDelete
 8. Hepjee! En vielä tiedä kummalla kielellä tekisin, kun en ole koskaan aiemmin muistikirjailuun osallistunut. Jännittävää nähdä, miten projekti etenee! Kiva että järjestätte tämmöisen :)

  ReplyDelete
 9. Liemessä mukana, parhaan kykyni mukaan. Tiimarista hain tähän projektiin ale laarista muistikirjaan tänään.

  ReplyDelete
 10. Taidanpas hypätä kyytiin. Siispä HEP!
  Löysin tänne kait Umpirusetilta, ja jäin heti roikkumaan. Riemukasta!

  ReplyDelete
 11. HEPHEPHEPHEP!
  kuulostaa uskomattoman kivalta!

  ReplyDelete
 12. Oikeesti, ootte kaikki ihan mahtavia! Ihanaa että noin moni on mukana. Tulis jo maaliskuu!

  ReplyDelete
 13. A Finnish friend of mine invited me to join, and I'm so excited to be a part of this from Northern Ireland!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Welcome! So happy to have you, and see someone outside Finland being interested about the challenge too!

   Delete
 14. Pakko tulla mukaan, kokeilemaan! :D Hep! ;D

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...