Friday, January 11, 2013

Teetä ja muistoja // Tea and Memories

Tea time

Tea time

Minä keräilen hienoja kahvikuppeja, (ja juon niistä sitten vain teetä). Tämä on tällä hetkellä suosikkini. Sen muoto ja väritys muistuttavat jotenkin lapsuuden reissuista ukin luokse. Tiedän että meillä oli näitä kuppeja joskus monta paria, nyt on jäljellä enää yksi. En ole varma, missä muutossa ne muut katosivat, mutta ainutlaatuisuus tekee tästä yksilöstä vain arvokkaamman.

***

I collect pretty coffee cups (and then only drink tea from them). This one is my favourite at the moment. Somehow the colours and the shape remind me of the time spent in my grandfather's place when I was a kid. I know we used to have several of these cups, now there's just one left. I'm not sure in which house move the others were lost, but the fact this is the only one makes it just more valuable.

2 comments:

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...