Thursday, January 17, 2013

Positiivinen yllätys

inspiroivaa


Magazine inspiration

Magazine inspiration

Toinen viime aikoina inspiroinut lehti on vähän yllättäen Suuri Käsityö. Tykkään kyllä selata suomalaiset käsityölehdet aina kun vaan mahdollista, mutta harvoin niissä on oikeaa luettavaa tai sellaisia ideoita, jotka päätyisivät toteutukseen asti. Ottaen huomioon vaikeuteni ymmärtää suomenkielisiä neule- ja virkkaus- ja ompelusohjeita (niissä vaan on liikaa turhia sanoja ja ihan outoja lyhenteitä) turhaudun ohjeeseen yleensä jo ennen kuin pääsen alkuun ja teen jotakin muuta ihan omasta päästä.

Koska en ole lukenut lehteä kovin säännöllisesti, en osaa arvioida kuinka paljon kannessa mainostettua uudistumista on tapahtunut. Jotenkin lehti kuitenkin näyttää kivemmalta ja raikkaammalta kuin ennen. Pidän uudesta otsikosta, se on samaan aikaan vähän retro ja tarpeeksi moderni. Jo kannen värit olivat mielestäni todella inspiroivat, johtuen ehkä siitä, että niitä näkyy elämässäni harvemmin. Turkoosin ja petroolin yhdistelmä on yllättävän ihana. Ja haluan ehdottomasti tuollaisen jättikokoisen siksakhuivin! Vakka kyllä sen mielestäni olisi lehden sivuilla voinut esitellä muutenkin kuin myttynä rahin päällä. Ehdin jo kuvitella, että kannessa mainostettua huivia ei löydy sisäsivuilta ollenkaan, sillä "kaikki mallit yhdellä silmäyksellä" -sivulle se ei ollut jostain syystä päässyt.

Yhdestä asiasta olen tämän numeron kanssa eri mieltä: pörrö ei ole pop. Ei ainakaan niin kauan kun sillä viitataan karvaisiin lankoihin eikä parhaan ystäväni kiharapilveen.

***

Another magazine that has inspired me lately is a Finnish craft magazine called Suuri Käsityö. I love the colours on the cover of the latest issue, maybe because they don't really appear in my life that often. The combination of turquoise and petrol is surprisingly lovely. And I really want to make that Missoni-inspired scarf! It's huge (the best scarves always are) and awesome.

2 comments:

  1. Minäkin tykkäsin Suuren Käsityölehden uusimmasta numerosta! Raikas ulkoasu ja tällä kertaa jopa pari mahdollisesti toteutettavaa juttua. Tuo raitahuivi on kyllä ihana :)

    ReplyDelete
  2. Se ainoa oikea Pörrö kuittaa ja on tänään erityisen Pörröinen! (Ja karvalangat on ihan kamalia, erityisesti silloin kun niihin on lisätty glitteriä. Hrrrrr!)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...