Tuesday, January 22, 2013

Pantone

Pantone postcards

Pantone postcards

Pantone postcards

Pantone postcards

Pantone postcards


Joulupukki toi kauan himoitsemani Pantonen postikorttilaatikon. Värikorttien plärääminen on inspiroivaa ja hauskaa. Haluan samaan aikaan lähettää niitä ja toisaalta pitää ne kaikki itse. En oikein vielä tiedä, keräisinkö lempiväreistäni seinäkollaasin niin kuin aika moni bloggaaja näyttää tehneen (mahtavana esimerkkinä toimii Aino), vai kehittäisinkö jonkun toisen projektin.

***

I got the long-lusted Pantone postcard set for Christmas. Flipping through the colours is so inspiring and fun. I want to send them to my friends but at the same time keep them all to myself. I haven't decided yet, if I'm going to make a collage on the wall like quite many bloggers seem to have done (Aino sets a beauiful example), or if my project is gonna be something else.

11 comments:

 1. Miksi, oi miksi minulle ei pukki tuonut tällaisia kortteja?!? Tai ehkä pitäisi kysyä miksi en muistanut toivoa niitä...

  ReplyDelete
 2. Nuo on kyllä hienoja! Ihanaa väriterapiaa. Mistä tuollaisen Pantone-postikorttilaatikon saisi hankittua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiasman kauppa myi näitä ainakin syksyllä. Amazonista löytyy myös!

   Delete
 3. Uuu, joo ihanat! Minä olen ihan köyhästi hankkinut värilastut rautakaupasta XP

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Jotenkin rautakauppoja on mun mielestä aina hankala löytää (ne on siis aina jotenkin sivussa reiteiltäni), mutta pitäisi kyllä käydä värinhakureissulla sellaisessa :)

   Delete
 4. Heiii, ihan näin Pantoneihin liittymättä (nekin on tosin kivat), niin teitillä on tuolla Minä luen -osiossa toimimattomia linkkejä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh my, hyvä kun sanoit! Käyn ne läpi ja fiksaan. Jos muistat jonkun tietyn joka ei toimi niin saa vihjata!

   Delete
 5. Ei vitsi, tommoset kortit on kyllä pakko saada piristämään meidän sairaalanvalkoisia seiniä! Olis juuri sopivat tämmöseen vuokrakämppään jossa ei saa laittaa edes nauloja seiniin :D Innostuin muuten blogistasi sen verran, että sait tunnustuksen tämmöseltä vasta-alkajalta! :) http://piponytimesta.blogspot.fi/ T: Blogisi kahdeksaskymmenes lukija :D

  ReplyDelete
 6. Ja siis tarkempi linkki vielä tuohon tunnustukseen http://piponytimesta.blogspot.fi/2013/01/tunnustusta.html :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitän tunnustuksesta ja ihanasta kommentista. Tervetuloa lukemaan! Kortit on kyllä hyvä vaihtoehto, jos seinät pitää pitää reiättöminä. Ja noistahan saa vaikka kuinka monia erilaisia yhdistelmiä, niin ei pääse edes kyllästymään jos välillä vaihtelee.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...