Saturday, December 15, 2012

Kööpenhamina // Copenhagen

Copenhagen Tivoli

Copenhagen Tivoli

Copenhagen Tivoli

Copenhagen Tivoli


Ennen muuttoa kävimme Kööpenhaminassa. Tuossa paistettujen mantelien, glitterjoulukoristeiden ja voileipien kaupungissa. Kaupunki oli mahtava, mutta erityisen mahtavaa oli se, ettei ollut mitään suunnitelmia. Sai rauhassa ajelehtia ja katsella, ilman mitään tärkeää tai pakollista. Erityisesti pidin Tivolista, aivan ihana  paikka. Ei ollut tarvetta mennä yhteenkään laitteeseen, riitti vallan mainiosti että sai vain kuljeskella ympäriinsä ja katsella kauniisti valaistua puistoa. Sieltä ne lähes kaikki matkakuvatkin on otettu, muuten ei vain huvittanut käyttää kameraa. Ei se mitään, olin lomalla - kuvaamisestakin. Näistä kuvista tulee kuitenkin hyvä olo, iloinen. Valoa pimeään!

***

Before the move we visited Copenhagen. The city of roasted almonds, sandwiches and christmas baubles covered in glitter. It was a great city, but even greater was that we didn't have any special plans. It was okay just to float around and watch things without anything special to do. I especially loved the Tivoli, it was just lovely. We wandered around and admired the park full of lights and pretty things. Most of the pics I took in Copenhagen are from there, otherwise I just didn't feel like photographing. And that's all right, it was a holiday from it as well.These pics make me feel good though, happy. Light to the darkness!

1 comment:

  1. Tivoli oli kyllä jotenkin taianomainen paikka! Samoin kävi muuten mulle kun siellä kävin, ei kauheesti tullut kuvailtua muualla kuin siellä.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...