Thursday, November 22, 2012

Kesämuistoja // Summer Memories

Summer memories

Summer memories

Summer memories

Summer memories

Summer memories

Summer memories


Virkattu lintu ja Hupsistarallaa -blogeista bongasin haasteen, jossa on tarkoitus jakaa kuusi kuvaa viime kesältä. Kerrassaan täydellinen haaste tähän harmaaseen ja kurkkukipuiseen päivään.

Viime kesä oli työntekoa ja pitkiä päiviä. Junassa luettuja kirjoja ja juoruilua uuden työkaverin kanssa. Se oli viikonloppureissuja Suomessa, sekä tietenkin matka Islantiin. Se oli viikonloppuisia yrityksiä hankkiutua puistoihin piknikille tai pyöräretkille. Se oli ajoittaisia onnistumisia edellämainituissa asioissa. Se oli naapurin kukoistavat kukkalaatikot verrattuna meidän sotkuiseen parvekkeeseemme. Se oli tarve nukkua ja nukkua, auringonläikässä mielellään. Se oli värikkäitä asioita ja paljon jäätelöä. Ja kuvista päätellen lähinnä auringonpaistetta. Muistakaamme viime kesä sellaisena, oli totuus sään suhteen sitten mikä tahansa.

***

I spotted a challenge from the blogs Virkattu lintu and Hupsistarallaa where you are supposed to post six pictures from last summer. What a perfect challenge for a day like this, filled with gray weather and a sore throat.

Last summer was filled with working and long days. It was books read on train and gossiping with a new colleague. It was weekend trips in Finland and of course traveling to Iceland. It was trying to get to picnics and bike rides on weekends, and sometimes succeeding in that. It was neighbor's blooming window boxes compared to our messy balcony. It was a need to sleep and sleep, preferably on a sunny spot. It was about colourful things and lots of ice cream. And referring to these pictures, mostly sunshine. Let's remember the summer like that, whatever the truth about the weather was.

3 comments:

 1. mistä toi jätski on? naminami slurps :)
  tv. Kille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos ihan tarkkoja ollaan, niin kuvassa oleva on kyllä frozen yogurthia eikä jätskiä. Ja tää on ostettu Tennispalatsista, siinä on nykyään sellainen pieni paikka missä saa ite ottaa jugurttinsa kuppiin ja sit valita päällysteet kans.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...