Friday, November 9, 2012

Craft Candy, pt. 2

New tape

New tape

New tape

Pari viikkoa sitten ihastelin Tiimarin uutta helmivalikoimaa ja nyt ne myyvät sitten teippejäkin. Monessa eri kuosissa, washiteipin kaltaista kuvioteippiä sekä tuollaisia jänniä kangasteippejä. Voi olla, etten kohta uskalla mennä Tiimariin enää ollenkaan, kun poistun aina köyhempänä.

***

A couple of weeks ago I bought these lovely beads and now the same store has started selling tape too. With several colours and patterns, both washi-like tape and fabric tape. It might be I cannot visit that store anymore, as I always end up splurging.

6 comments:

 1. Hei jee kiitos vinkistä, taidampa mennä Tiimariin tänään! Jännä kun mulla on hyvin hyvin samantyyppisen näköistä washiteippiä kuin tuo kamerateippi, se on tismalleen samanväristä samanlaisilla ja -tyylisillä kuvioilla, mutta mun teipissä on vain lintuhäkkejä. Hmm. Kuitenkin, käyn katsastamassa Tiimarin tilanteen tänään kun olen sinne muutenkin menossa, jee! :))

  ReplyDelete
 2. En ole pitkään aikaan Tiimarissa käynyt, mut nyt sinne on suorastaan pakko päästä. Mitä ihanuuksia!

  ReplyDelete
 3. Kivaa, kiitos vinkistä :) Olenkin odotellut että kuvioteippejä tulisi myyntiin muuallekin kuin nettiin tai messuille.

  ReplyDelete
 4. Olen itsekin iloinen, että teippejä on nykyään helpompi saada. Alussa joutui tilaamaan aina Etsystä, nykyään niitä myyvät myös suomalaiset nettikaupat. Askartelukaupoissakin on alkanut näkyä, ainakin Sinellissä oli.

  ReplyDelete
 5. Tänään muuten löytyi muutamaa erilaista Clas Ohlsonilta! Jee. En kyllä ostanut vielä kun niitä myytiin kolmen pakkauksissa enkä olisi yhdestä aina välttämättä halunnut niitä kaikkia. Mutta kuitenkin, sieltäkin saa.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...