Sunday, October 7, 2012

Ulkosalla // Outdoors

A sunny day

A sunny day

A sunny day

A sunny day

A sunny day


Eilen oli aivan ihana syyspäivä, valoisa ja kirpeä ja värikäs. Ja miten minä sen kulutin? Töissä istumalla, kuinkas muuten. Illalla harmitti hienon ilman missaaminen, varsinkin kun sunnuntaille luvattiin sadetta. Mutta väärässä oli ennustus, ja heräsin tänään auringonopaisteeseen. Iloisena, levottomana ja valmiina lähtemään ulos. Päiväni sisälsi kilometrikaupalla kävelyä, paljon auringonpaistetta, hyvää salaattia ja teetä niin tuulisella terassilla että lusikka kilisi kupissa itsekseen. Ja sitten rauhallinen ilta sohvalla, neuloen ja rentoutuen. Ihan täydellinen sunnuntai, enkä ole yhtään alakuloinen!

***

Yesterday was a lovely autumn day, bright and brisk and colourful. And what did I do? Worked, of course. In the evening I was sad I missed such a lovely day, and the weather report predicted rain for Sunday. But they were wrong, and I woke up for sunshine this morning. Happy, anxious and ready to get out. My day included kilometers of walking, lots of sunshine, tasty salad and drinking tea outside in such a wind that the spoon shook in the glass on its own. And then a quiet night on the sofa, knitting and relaxing. What a perfect Sunday, and I'm not blue at all!

2 comments:

  1. Ahh beautiful! I would love to visit Finland someday!

    ReplyDelete
  2. That would be awesome! All these photos were taken in the capital city, on a walk of about 6 kilometers. There is a lot diversity in here, as you can see.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...