Tuesday, October 2, 2012

Matkoisia matkamuistoja // Yummy Souvenirs

Bought from Stockholm

Bought from Stockholm


Kun olen ulkomailla, oli se sitten lähellä tai kaukana, haluan aina käydä tietyissä paikoissa. Haluan istua mukavassa kahvilassa katselemassa kiireettä ohikulkijoita. Tahdon koluta läpi kirjakaupan nähdäkseni millaisia kirjoja siellä on tarjolla. Yleensä ostan jonkun paikallisen lehden, mielellään sellaisen, jota en ole aikaisemmin lukenut. On myös kivaa käydä lankakaupassa katsomassa valikoimaa (ja ehkä ostaa yksi kerä jotain ihanaa, mutta vain ehkä). Ja aivan ehdottomasti haluan käydä ruokakaupassa katselemassa kaikkia tuotteita ja pakkauksia, jollaisia Suomesta ei saa. Ostan yleensä jotain suklaata ja teetä, joita en ole kokeillut aikaisemmin. Ja jos kyseisen tuotteen paketti on suloinen, niin mikä voisi olla parempaa.

Tee on siitä loistava matkamuisto, että se auttaa muistamaan kivan reissun ihan tavallisenakin arkipäivänä. Ostin nämä ihanat teepakkaukset Tukholmasta viime viikonloppuna. Ja paitsi nättejä, nämä teet ova myös hyvänmakuisia. Viimeeksi kun ostin teetä Tukholmasta, se maistui lähinnä parfyymilta ja jäi lopulta juomatta. Näille ei varmasti käy niin, lähinnä olen huolissani että loppuvat liian nopeasti. Ja nuo oranssit pilkut vihreällä pohjalla valloittivat minut totaalisesti!

***

When I'm abroad, near or far, there are certain places I always want to visit. I want to sit in a nice cafe with no haste, and do some people watching. I want to browse through a bookshop, just to see what they offer. I usually buy a local magazine, preferably one I haven't seen before. I love to visit a yarn store to see the selection (and maybe buy one skein of something super lovely, but just maybe). And I definitely want to go to a local grocery store and see all the products and packages we don't have home. I usually buy some chocolate and tea I haven't tried before. If it is in a cute box, what could be better. 

Tea is definitely my favourite kind of a souvenir, as it helps you to remember your nice trip on an totally ordinary day. I bought these cute packs of tea from Stockholm last weekend. They are not only pretty but also yummy. Last time I bought tea from Stockholm, it tasted like perfume, but these, I really like all of them. I'm actually a bit worried that I run out of them too soon. And those orange dots on green just stole my heart!

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...