Wednesday, October 24, 2012

Mahdoton tehtävä // Mission Impossible

Autumn

Autumn

Autumn

Olen vihdoin onnistunut sellaisessa, mitä olen yrittänyt vuosia. Olen onnistunut ostamaan talvikengät, jotka vaikuttavat täydellisiltä. Ja tein sen vielä ennen ensimmäisiä pakkasia. Jo oli aikakin, edelliset talvitossuni täyttävät kohta viisi vuotta ja ovat totisesti ansainneet eläkepäivänsä.

Uudet kenkäni ovat sekä käytännölliset että mukavat ja pehmeät. Sillä uskokaa minua, useimmat maiharit ovat todella painavia, tai ainakin jäykkiä jalassa. Lisäksi nämä ovat hyvännäköiset, mikä tuntuu yleensä olevan ihan liikaa pyydetty mikäli edelliset kriteerit täyttyvät. Kengissä on kerrankin sellainen pohja, että heti ensimmäisenä liukkaana aamuna ei löydä itseään katutasosta. Niihin mahtuu pohjallinen ja villasukka, ja ne tuntuvat tosi hyviltä jalassa. Kuulostaa ihan liian hyvältä ollakseen totta, tiedän. Se taitaa  silti olla, ja tämän ihanuuden mahdollistaja on Dr. Martens. Merkin laadukkaan maineen tuntien voi hyvin olla, että seuraavaan viiteen vuoteen ei taas tarvitse kauheasti panostaa talvikenkärintamalla. Kyllä, olen hyvin iloinen!

***

I've finally succeeded in something I've tried for years. I've managed to buy a pair winter shoes that seem to be perfect. And I've done it before the minus degrees get here. It's about time, my previous pair is almost five years old and has well deserved its retirement.

My new shoes are not only practical but also nice and soft. And believe me, most of boots like these are very heavy or at least stiff to wear. On top of that, these look good, which usually seems to be too much to ask if you find a pair that meets the previous demands and fits the ridiculous weather of Finnish winter. These shoes have a sole that won't slip when it's icy, and I can fit a woolen sock and an insole inside. And they feel so comfortable. It sound's too good to be true, I know. It still seems to be, and thanks to Dr. Martens. Considering their reputation as a good-quality brand it might be I won't have to buy new winter shoes in the next five years either. Yes, I'm very happy!

2 comments:

 1. Talvikenkien etsiminen on kyllä yhtä tuskaa! Teininä minulla oli rautakärkiset maiharit - ne eivät olleet erityisen käytännölliset -20 asteen pakkasilla... Nuo sinun vaikuttavat mukavilta :)

  Blogissani on sinulle lempiasiahaaste. Halusin haastaa sinut, kun olet muutenkin niin kova listoja tekemään! Niin ja kiitos ihanasta värikkäästä blogistasi, se on yksi lemppareistani :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on ollut aina jonkinlaiset maiharit teini-iästä lähtien, ja useimmiten juuri teräskärkiset. Eivät tosiaan ole kaikkein kätevimmät tai mukavimmat jalkineet, ellei sitten tee töitä joissa on varpaidenlitistymisvaara. Olen kyllä muutamaan kertaan pudottanut kirjastossa jonkun Päätalon tiiliskiviromaanin varpailleni, mutta ei niillä niin paljon vielä saa tuhoa aikaan, että kannattaisi joka päivä pitäää turvakenkiä :D

   Kiitos haasteetsa! Olenkin toivonut, että joku lähettäisi sen minulle, sillä tykkään tehdä just tuollaisia listoja. Nyt vaan kovasti miettimään tämän hetken lemppareita :)

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...