Tuesday, October 9, 2012

Löytöjä ja kysymys // Some Finds

Bought from Stockholm

Bought from Stockholm

Bought from Stockholm

Trift finds

Trift finds

Trift finds

Tässä viime aikojen kirppislöytöjä. Aurinkolasit ja korut ovat Tukholmasta. Vyö, Quality Street -rasia ja napit Tikkurilan Kierrätystavaratalo Kontista. Olen haaveillut Quality Street -purkista jo jonkun aikaa, nostalgiasyistä. Äitini nappikokoelma oli (ja on varmaan vieläkin) samanlaisessa rasiassa, ja nyt minulla on oma rasia omalle kokoelmalleni. Ja vähän lisää nappeja sen kasvattamiseksi. Ei, nappeja ei voi koskaan olla liikaa.

Sitten seuraa kysymys: osaako joku suositella hyviä kirppiksiä Tampereella tai lähiseudulla? Sekä itsepalvelu- että tavalliset kirppikset käy, reissupäivä osuu viikonloppuun. Eikä tarvitse olla Tampereen keskustassa, käytössä on auto. Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan, sillä tarkoitus olisi kiertää mahdollisimman monta kun reissuun kerran lähdetään. Kiitän jo etukäteen!

***

Here are my some of my recent trift finds. Sunglasses and jewelry are from Stockholm. The belt, the tin and buttons are from Tikkurila. I have dreamed of a Quality street tin for a while now, for nostalgic reason. My mom's button collection was (and probably still is) in one, and now I have a tin of my own for my collection. And some buttons to make the collection bigger. No, one can never have too many buttons.

5 comments:

 1. Itse kun jalkaisin kiertelen niin tulee käytyä vakio Radio kirppiksellä, Bonus kirpparilla ja sitten vielä Kaunottaressa ja Kulkurissa :) Tee ehdottomasti sitten raporttia missä kirpputoreilla kävit, olisi kivaa löytää uusia paikkoja sieltä!

  ReplyDelete
 2. http://fashiontv.indiedays.com/2011/09/23/vintage-shoppailuvinkkeja-tampere-ja-turku/

  En ole ihan kaikissa itse käynyt, mutta ne joissa olen, ovat olleet mahtavia!

  -Märttä

  ReplyDelete
 3. Haa, luulinkin, että olin antanut toffeerasian jo sinulle. Hyvä löytö. Mude

  ReplyDelete
 4. Tammelassa Bonuskirppis, ihan sen lähellä myös Fida, Kaunotar ja kulkuri, pikkusen kauempana siitä pelastusarmeija ja yesterday-vintagepuoti. Hyviä löytöjä toivottaa helsinkiläistynyt kaimasi 29v :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille vinkeistä! Ihania kirppiksiä vinkkasitte ja löytöretkemme oli oikein onnistunut!

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...