Thursday, October 25, 2012

Craft Candy

Eye candy

Eye candy

Eye candy

Eye candy

Poikkesin yksi päivä työmatkallani Tiimariin, ihan vain tappaakseni aikaa. Ja poistuin hetken kuluttua mukanani muovipussillinen puuhelmiä ja isoja nappeja. En kertakaikkiaan voinut vastustaa karkkivärejä ja isoa kokoa. Tuollaisia isoja punaisia puuhelmiä etsin jo vuosia sitten, mutta mistään ei silloin löytynyt. Nyt sitten löytyi, ja olin niin innoissani, että oli pakko soittaa miehelle hehkuttaakseni asiasta. Ei se ihan tajunnut kuinka hienosta jutusta oli kyse, mutta ei miestä kai voi siitä syyttääkään. Luotan silti siihen, että en ole ainoa joka tajuaa sen tunteen, kun löytää ihania askartelumateriaaleja ihan yllättäen, varsinkin jos on etsinyt sellaisia jo aiemmin kissojen ja koirien kanssa. Nyt kun vielä muistaisi, mitä suunnittelin helmistä tekeväni silloin vuosia sitten...

***

One day, on my way to work, I just stepped in a store to kill time. And left some time later with a bag full of wooden beads and big plastic buttons. I just couldn't resist the candy colours and the big sizes. I searched for red big beads like these some years ago, but couldn't find them anywhere back then. But I did now, and was so excited I had to call my boyfriend and tell him. I think he didn't quite get how great this was, but I probably can't blame him for that. I still believe I'm not the only one who understands the feeling when you find lovely craft supplies unexpectedly, especially if you have tried to find similar ones before without succeeding. Now I just have to remember what I planned to do with the beads that time...

4 comments:

 1. Tiedän hyvin tuon tunteen. :)
  Nuo helmet näyttävät todella ihanilta. Itse väkertelin niistä joitakin vuosia sitten helminauhoja ja se oli jotenkin ihanan rentouttavaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helminauhojen pujottaminen on jotenkin terapeuttista. Saa nopeasti valmista ja ihanan näköistä hyvin pienellä vaivalla.

   Delete
 2. Siis wtf, Tiimarissa isoja nappeja? SINNE!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo-o! Äkkiä ennen kuin loppuvat! Kyllä kannatti, jos vertaa isojen nappien hintoihin muualla: tuo koko läjä maksoi jotain pari euroa.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...