Thursday, September 6, 2012

Viime aikoina, lyhyesti // Lately, briefly

Birds and beads

Windows

On the tree

Last sunny minutes of a day


Uusia vaatteita ja luottokoruja. Värikkäitä sukkahousuja ja mustia mekkoja. Keskeneräisiä neuleita ja ideavihon täyttyvät sivut. Ompelusuunnitelmia ja kangashaaveita. Hautajaisvaatteiden metsästystä. Kirjoja joita pitäisi lukea ja kirjoja joita haluaisi lukea. Työstressiä ja muutama vapaapäivä keskellä viikkoa. Kiirehtimistä ja mahdottomia aikatauluja. Syksyn tuoksua ja pihlajanmarjoja. Vinyylilevyjä ja vanhaa musiikkia. Iloja ja suruja. Ja hyvin laimea postaus tästä kaikesta. Joskus asioista vain on hankala kertoa mitään sen tarkemmin.

***

New clothes and fave jewelry. Colourful tights and black dresses. Unfinished knitting projects and idea notebook filling up. Sewing plans and dreaming of fabrics.Trying to find something to wear at a funeral. Books I should read and books I'd like to read. Work stress and few days off in the middle of the week. Hurrying up and impossible schedule. The smell of autumn and rowan berries. Vinyl records and old music. And a very lame blog post about it all. Sometimes it's just hard to tell more about what happens.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...