Saturday, September 1, 2012

Syyskuu on täällä // September is here

September 1st

September 1st

Light at night


Syyskuu on aloitettu lauantaivuorolla ja kaupunki-illalla. Lempiravintolan aina yhtä hyvällä ruoalla, hienon hämmentävällä elokuvalla, ylimakealla leivoksella ja kaamealla kaatosateella. Litimärillä kengillä, kylmillä varpailla ja lätäköiden kautta kulkemisella (jos jalat kerran ovat jo märät, voi tilanteesta ihan yhtä hyvin ottaa kaiken irti). Punaisilla sukkahousuilla ja ihanilla pöllökorviksilla. Hymyillä ja ilolla ja rentoutumisella kiireisen viikon jälkeen. 

Luulen että tästä tulee oikein hyvä kuukausi.

***

September is now started with a Saturday shift at work and a night in the city. With the always so tasty food of a fave restaurant, a splendid and confusing movie, a too sweet piece of a cake, and a terrible downpour. With wet shoes, cold toes and walking through puddles (when your shoes are already wet, you can as well make the most of it). With red tights and lovely owl earrings. With smiles and joy and relaxing after a busy week.

I think this is going to be a great month.

1 comment:

  1. Ihana kuva kaupungista! Tulee ihan ikävä Suomeen. Vaikka monet ei tykkää sateesta, niin mun mielestä sateella kaupunki on aina niin seesteinen ja kaunis ja on niin tyydyttävää kun sateessa rämpimisen jälkeen menee kotiin ja keittää kupin kuumaa :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...