Wednesday, September 19, 2012

Matkapäiväkirjani, osa 3 // My travel journal, part 3

Journaling

Matkan jälkeen totesin, että nautin tämän matkapäiväkirjan pitämisestä huomattavasti. Kun sen teki omalla tyylillä ja juuri niin kuin kulloinkin parhaalta tuntui, ei projekti muuttunut yhtään stressaavaksi. Pidin tapahtumien, fiilisten ja pienten hölmöjen juttujen tallettamisesta tällä tavalla. Kotiinpaluun jälkeenkin keräsin vanhasta tottumuksesta kaikki lippulaput ja muut sopivat materiaalit talteen ennen kuin muistin, että se kirjahan täyttyi jo.

Ehkäpä kokoan kaikki filmille otetut kuvat ja tämän kirjan samaan paikkaan, kenkälaatikkoon vaikka. Sillä tavalla, että ne on sitten talven tympiessä helppo ottaa esiin ja muistella edellisen kesän seikkailuja ja mukavia hetkiä.

***

After the trip I noticed I really had liked keeping a travel journal like this. When I did it in my own way and however I pleased at the certain moment, it didn't become stressful at all. I liked writing down about events, feelings and little silly things. After returning home I collected all kinds of scraps from force of habit for a while before I realized my book was full already.

Maybe I'll collect all my film photographs and this book in the same place, in an old shoe box for example. So that they will be easy to find and flip through to remember the summer adventures whenever the winter feels overwhelming.

My travel journal

My travel journal

My travel journal

My travel journal

My travel journal

My travel journal

My travel journal

My travel journal

4 comments:

 1. Oli tosi hauskaa ja inspiroivaa lukea matkapäiväkirjaasi. Kiitos kun jaoit sen meille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todella kiva kuulla, että ajattelet näin :)

   Delete
 2. En ollut huomannutkaan että nuo karkit ovat islantilaisia! Ostin niitä Hesasta just tuon askin takia. Islanti olisi varmasti hieno paikka muutenkin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ilahduin, kun löysin näitä myöhemmin Kampin Tigerista :) Vihreät oli parhaita, ainakin noista mitä kokeilin.

   Ja kyllä, hieno on! Olen varma, että olisit pitänyt siitä maisemasta ja luonnosta.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...