Saturday, August 11, 2012

Islanti, osa 4 // Iceland, osa 4

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland

Iceland


Joitakin värikkäitä asioita ja hetkiä matkan varrelta. Monet näistä ovat lempikuviani, vaikkeivät ehkä maata niin selvästi kenellekään muulle paljastakaan.

Tämä olkoon se viimeinen osa, ainakin toistaiseksi. Jos haluat nähdä koko kuvasetin kerralla (ja jotain ekstraa), se löytyy täältä. Näiden lisäksi on olemassa vielä kolme ja puoli filmirullallista kuvia, mutta odottelen niitä vasta valokuvaliikkestä. Filmistä ei koskaan tiedä, mikä lopputulos on, mutta jos se on miellyttävä, saatatte nähdä niitäkin.

***

Some colourful things and moments along the journey. Many of these are my favourites even though they probably don't scream "Iceland" that loud to anyone else.

This will be the final part, at least for now. If you want to see the whole set of pictures (and something extra) at once, you can find it here. In addition to these I also took three and half rolls of film, but I'm still waiting them back from developing. You never know with film how it's gonna turn out, but if I'll like the result, you may see some of them too.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...