Tuesday, August 28, 2012

Islanti filmillä, osa 1 // Iceland on film, part 1

Iceland (on film)

Iceland (on film)

Iceland (on film)

Iceland (on film)

Iceland (on film)

Iceland (on film)

Iceland (on film)

Iceland (on film)


Islanninmatkan filmirullat on nyt kehitetty, ja niistä löytyi uusia lempparikuvia vaikka kuinka. Filmissä on ihan omanlaisensa tunnelma ja värimaailma, mutta nyt on kuitenkin lisättävä, että näihin kuviin lisätunnelmaa toi kirjaston skanneri. Filmillä kuvat ovat skarpimpia ja värit selkeämpiä, mutta tykkään niistä kyllä näinkin. Eikös se ole just se taianomainen fiilis (aka suttuisuus) kuvissa, jonka takia filmikuvaus on taas (hipsteri)muotia? 

***

The rolls of film from Iceland have now been developed, and I found lots of new favourites on them. The atmosphere and colours are one of a kind when photographing on film, but I'll have to add that the scanner I used in the library certainly added it's own amount of whimsy on these pics. On film the pics are more sharp and colours more clear, but I like them this way as well. Isn't the magical feel (aka unclarity) the reason why film photography is in fashion again?

3 comments:

  1. Tuo kolmas kuva on erityisen ihana. Voisin mielelläni mennä tonne aallonmurtajan nokkaan paistattelemaan päivää.

    ReplyDelete
  2. Näiden kuvien tunnelma ja värit on ihan omaa luokkaansa. Millä filmikameralla kuvaat? Sain vanhan järkkärin sukulaiselta lainaan, ja tuolla se odottaa käyttäjäänsä.

    ReplyDelete
  3. Voi hipsteri. Suosikkini on kissa ikkunassa, kuinkas muutenkaan.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...