Saturday, July 7, 2012

Uusin ystäväni // My Newest Friend

Journaling

My newest notebook


Olen himoinnut Archie Grandin muistikirjoja jo pitkään. Ne ovat värikkäitä, ja kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin hauskoja. Selailin pitkään netissä vaihtoehtoja ja mietin, millaisella tekstillä omani haluaisin. Kun sitten törmäsin pieneen valikoimaan näitä muistikirjoja Kiasman kaupassa ihan livenä, päädyin valitsemaan tämän. Koska minulla ei yleensä ole mitään tämän väristä, ja koska voisin ihan oikeasti kirjoittaa kansien sisään listan bloggareista jotka olen tavannut ja joista pidin. Vaikka olivathan ne muutkin vaihtoehdot kivoja. Jos tarjolla ei olisi niin montaa erilaista (tai budjettini olisi rajaton), keräisin mieluusti koko sarjan.

Pidän kirjasta todella paljon. Se on kätevän kokoinen - ei liian ohut eikä liian paksu - ja tuntuu kädessä hyvältä. Se aukeaa kokonaan, littanaksi, joten kirjoittaminen kummallekin sivulle on helppoa. Paperi on paksua ja viivatonta, eikä tussi näy läpi. Kaikki vaatimukseni siis täyttyvät.

Kirjan loppupäähän aloitin 30 Day Journal Challenge - haastetta. Vielä niistä sivuista ei ole täytetty kuin puolet, mutta ehtiihän tässä vielä. Vaikka kesäkuu menikin jo. Kieltäydyn vielä luovuttamasta, niin kuin tällaisessa tilanteessa on aina aikaisemmin käynyt. Mutta suostun jo myöntämään itselleni, että päivittäiset haasteet eivät sovi minulle. Pidän kyllä siitä, että joku keksii sivuilleni aiheita, mutta päivittäinen väkisin suhrailu ei sovi minulle - tykkään ennemminkin tehdä useamman sivun kerralla silloin kun inspiraatio iskee.

***

I have drooled over Archie Grand's notebooks for a long while. Those are simple and colorful and, in all their simplicity, very funny as well. I browsed all the options online and tried to decide which one to have. Then I found a small selection of those books in an art museum shop in Helsinki, and ended up taking this one. Because I usually don't have anything in this colour, and cause I could actually write a list of bloggers I met and liked inside. Those other options were lovely too, I have to admit. If there weren't so many of them (or there weren't any budget limitations), I'd love to buy the whole bunch.

I like this book very much. It's the perfect size - not too thick or thin - and feels good in my hand. It opens properly and flat, so it's easy to write on both pages. The paper is thick, pages are plain, and markers don't bleed through. All my demands are met.

I started to do the 30 Day Journal Challenge in the end of the book. I've only filled half of those pages yet, but there's still time. No matter June is over already. I refuse to give up yet, as I usually do in this situation. But I'm ready to admit that these daily challenges just aren't my cup of tea. I like following the prompts, but doodling daily when I don't feel like it just doesn't suit me. Instead I like to do several pages at a time when I'm feeling inspired.

2 comments:

 1. Mua alkoi nyppiin siinä haasteessa se että ne aiheet olivat aivan perseestä! :D Mulla on kyllä suurin osa tehtynä mutta en ole jaksanut kuvata. Mutta siis, jotenkaan ei ollenkaan mun tyylisiä aiheita ollut niissä.

  Ihana toi sun muistikirja! Pitääkin tutustua noihin, ainakin ihanan värisiä kansia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Know what you mean... Tänä vuonna osa aiheista oli sen verran...jänniä, että pahaa teki ;) Kyllähän noissa haasteissa on aina hölmöjäkin aiheita seassa, mutta tällä kertaa moni niistä ei kyllä napannut yhtään.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...