Friday, July 20, 2012

Täällä vai mukaan? // Take away or on the spot?

muistiinpanoja


Journaling on the go -kit

Journaling on the go -kit

Journaling on the go -kit


Muistikirjaillessa minulle riittää periaatteessa pelkkä musta tussi, mutta joskus on kiva käyttää muitakin välineitä ja värejä. Kokosin itselleni "matkakitin" niistä tarvikkeista, joita useimmiten kaipaan, sellaisista, joita käytän ihan perusarjessa kotona. Niistä, joiden usein toivoisin olevan mukana myös junassa, bussipysäkillä tai työpaikan pukuhuoneessa suhraillessa. Ja erityisesti silloin, kun olen pidemmässä reissussa.

Ei siihen paljoa tarvita. Värikyniä, värikästä teippiä, sakset ja liimaa - niillä pääsee yllättävän pitkälle. Viime aikoina muistikirjani on jostain syystä ollut sisältä kokonaan mustavalkoinen. Vähemmästäkin alkaa värinrakastajaa ahdistaa, joten teipille ja kynille on käyttöä.

PS. Norsis, tiedän että tuo liima ei ole kaksista (en kertakaikkiaan voi unohtaa käyttämääsi termiä huulirasvaliima), mutta  kun vedän kunnolla teippiä päälle niin kyllä se kelpaa.

PPS. Vielä on vähän aikaa kirjoittaa lista.

***

When journaling, I can manage with just a black fineliner, but sometimes it's nice to use other colours and materials too. I created myself a "take away kit" of those supplies I usually long for, the ones I used at home in my everyday life. Ones I often wish I had with me when journaling in train, at bus stop or in the locker room at work.

It doesn't take that much. Coloured pencils, colourful tape, scissors and glue - you can do a lot with that. Lately my notebook has for some reason been only black and white. It sure can make a colour lover very anxious, so there certainly is a need for these taperolls and pencils.

PS. There's still some time to write me a list.

2 comments:

  1. Ahahaha, huulirasvaliima :D :D Itse asiassa toi on kyllä aika hyvää liimapuikkoliimaa, itekin käytän jonkun verran, oon tullut iän myötä laiskaksi levittään aina siveltimellä jotain erikeeperiä ohuita kerroksia. Mutta sellaiset Tiimarin omat liimapuikot on huulirasvaliimoja!!!! Mut joo, edelleenkään en liimaisi tolla pieniä kirjaimia postikortin päälle ja laittaisi Itellan kyytiin, mutta kyllähän se muistikirjan välissä toimii jos huolellisesti käyttää 8)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...