Wednesday, July 11, 2012

Hiirenkorvat // Ears of a Mouse

käsintehtyä

A knitted mouse

A knitted mouse


Malli: Laura Longin kirjasta
Lanka: Novita Wool
Puikot: 3mm

Lainasin kirjastosta kirjan, joka sisälsi neuleohjeita leluihin. Ihan vain koska kannessa oli niin kiva sammakko. Sammakkoa en ehtinyt neuloa, mutta neuloin sentään pienen hiiren. Sen neulominen oli helppoa, hauskaa ja nopeaa. Näitä olisi kiva tehdä monta, eri väreissä. Jotta hiiret eivät kuitenkaan täyttäisi maata, tai ainakaan neulojan asuntoa, lahjoitin jo ensimmäisen eteenpäin ja lähetin sen postipaketissa Hong Kongiin. Toivotaan, että hiiri tykkää matkustamisesta.


***

Pattern: from the book Knitted Toy Tales by Laura Long
Yarn: Novita Wool
Needles: 3mm

I borrowed a book full of patterns for knitted toys from the library. Just because the frog on the cover was so nice. I had no time to knit the frog, but I knitted a little mouse instead. It was easy, quick and fun. I'd love to make lots of these, in different colours. But so that there soon wouldn't be mice all over, I sent this one to Hong Kong. Let's hope it likes to travel.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...