Sunday, July 1, 2012

Heinäkuu // July

Summer days


Hei vain heinäkuu. Vuoden toisen puolikkaan ensimmäinen kuukausi. Se ensimmäinen puolikas livahti johonkin ihan liian nopeasti, ja tuskin se aika nytkään hidastuu. Aion silti nauttia heinäkuusta niin paljon kuin vain kerkeän. Ja loppuvuodesta myös.

Heinäkuu on kiireisten työpäivien kuukausi. Se on myös ensimmäisen lomaviikon kuukausi (elokuun puolella on vielä toinen). Heinäkuu on autoajeluiden ja päiväretkien kuukausi. Se on jäätelön ja ilmeisesti myös kesäsään kuukausi. Heinäkuu on myös toteutuvien unelmien kuukausi, sillä loppukuusta matkusta paikkaan, jossa olen halunnut käydä lapsesta asti. Odotan innolla.

***

Hello June. The first month of the second half of the year. The first half sneaked away way too fast, and I doubt the time will slow down now. I'm still gonna enjoy July as much as I can. And the rest of the year as well.

July is the month of busy workdays. It also is the month of my first holiday week (there's another one coming in August). July is the month for car rides and day trips. It's the month for ice cream and apparently for summer weather as well. July also is the month for dreams coming true, as in the end of the month I'm gonna travel to a place I've wanted to visit since I was a kid. So looking forward to it.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...