Tuesday, June 19, 2012

Karhut ja Google // Bears and Google

Oh bear!


Mietimme eilen, että miten se nyt menikään - miten pitää käyttäytyä jos kohtaa karhun? Kuollutta ei tarvitse leikkiä jos karhu ei käy kiinni, mutta pitikö pysyä paikoillaan vai lähteä litomaan? Lopulta päätimme ratkaista tämänkin ongelman googlettamalla. Hetken päästä mies huokaa tuskastuneena, että ei löydy mitään. "Mä hain että 'miten tervehtiä karhua metsässä', mutta ei täältä tule tulokseksi mitään järkevää." 

Jäimme vaille vastausta. Mutta löysimme sentään muutaman videon vilkuttavista karhuista.

***

Yesterday we tried to remember how it is - if you meet a bear in the forest, what should you do? You don't have to play dead unless the bear attacs, but is it better to stand still or walk away? We decided to solve the problem with Google, as usual. Soon my boyfriend complains that he can't find anything. "I searched with 'how to greet a bear in the forest' but I don't get anything sensible."

We didn't find an answer. We did find a couple of videos of bears waving though.

1 comment:

  1. ;-) semmoinen opus kuin tiukkojen tilanteiden käsikirja antaa varsin kattavat ohjeet karhun kohtaamiseen. ja aika moniin muihin varsin todennäköisiin tapahtumiin kuten kuinka laskeutua lentokoneella...

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...