Monday, May 21, 2012

Tällä viikolla // This week

Where I work (at the library)


Tämän viikon tavoitteet (ne pienet ja kivat siis):
- leipoa jotakin
- käydä piknikillä
- kuvata filmille
- lukea kirjaa
- aloittaa uusi neule

PS. En oikeasti tiedä, kiinnostaako ketään lukea tällaisia listoja, mutta minua ne ilahduttavat. On paljon helpompi rankkoina ja väsyneinäkin aikoina muistaa tehdä kivoja, rentouttavia asioita, kun on kirjoittanut niistä listan. Ja vieläpä jakanut sen muiden kanssa. Vaikka juuri nyt elämä ei kyllä olekaan kovin väsynyttä ja rankkaa - juuri nyt elämä on aika kivaa. Toivottavasti teilläkin.

***

This week's goals (those small and nice ones):
- bake something
- have a picnic
- photograph on film
- read a book
- start a new knitting project

PS. I don't honestly know If anyone really likes to read lists like this, but the make me happy. It is so much easier to remember to do nice relaxing things even on tough and tired times when you've written a list of them. And shared it with others. Although right now life isn't that tough or tiresome - right now life is kinda nice. I hope yours is as well.

6 comments:

 1. Näitähän on äärettömän mukava lukea! Ihania tällaiset. <3

  ReplyDelete
 2. Jatka vain näiden kirjoittamista. Samalla sitä itsekin osaa tehdä kiireen keskellä oikeasti kivoja asioita.

  ReplyDelete
 3. Ihania nää on! Luen aina!

  ReplyDelete
 4. Minäkin tykkään näistä! Samalla tulee miettineeksi, mihin kivaan itse panostaisi tällä viikolla :)

  ReplyDelete
 5. jostain ihmeestä päähäni tänään päivällä tuli tuo pohdintosi jotta kiinnostaako ketään nämä niin oli tultava sanomaan että kyllä kiinnostaa! juuri nämä tälläiset listat tekevät blogistasi sinun näköisen - suloisen ja ihanan :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! Itse tykkään näiden kirjoittamisesta kovasti, mutten oikein tiennyt onko niillä kenellekään muulle mitään arvoa. Nyt tiedän! Tosi kiva kuulla että tykkäätte lukea näitäkin :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...