Friday, May 11, 2012

Sateenkaarijalat // Rainbow legs

12_2012


Like a Rainbow

Like a Rainbow 

Like a Rainbow


Vihdoinkin voin ruksia jotakin listaltani liittyen Projekti 12/2012:een! Neuloin nimittäin itselleni parin sukkia. Polvisukkia, jos tarkkoja ollaan. Värikkäästä sateenkaarilangasta. Se vei aikaa ja vaati vaivaa, mutta olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Sukat ovat lämpimät, pehmeät ja värikkäät. Vähän niin kuin minäkin (useimmiten) olen.

Olen myös tyytyväinen, että voin vihdoin vetää yhden tavoitteen yli listaltani. Koska suurin osa tavoitteistani oli vuoden pituisia projekteja (esim. leivo joka kuukausi), en ole vielä saanut ruksata mitää vaikka kuitenkin olen työskennellyt listan kanssa jo kuukausia. Mutta nyt tämä on tehty, ja olen valmis siirtymään seuraavaan. Olisikohan se mekko vai villapaita?

***

I can finally tick off one thing from my Project 12/2012 list! I knitted myself a pair of socks. A pair of knee-highs to be exact. In crazy rainbow stripes. It took some time and some effort, but I'm so happy with the outcome. They are warm, soft and crazy colorful. Just like I (mostly) am.

I'm also happy to have completed something from my list. Most of my goals were year-long projects (e.g. bake something every month) and therefore there haven't been any ticking things off even though I've been working on my list for months. But now this one is done and I'm ready to move to the next one. Hmmm, would it be a dress or a sweater?

5 comments:

 1. Hei kello on kahdeksan ja tämä sanoo sinun postanneen neljä tuntia sitten. Oletko ajastanut vai pitäsisikö listaasi lisätä nukkuminen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, käytin ajastusta. Ja itse asiassa luulin ajastaneeni sen kolmeksi iltapäivällä mutta meni bloggerin ap:t ja ip:t sekaisin. Itse olin kyllä tuolloin kiltisti nukkumassa ;)

   Delete
 2. Ihanat! <3 Olen kateellinen. :)

  ReplyDelete
 3. Todella ihanat värikkäät sukat! :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos molemmille! Kiva kuulla että joku muukin tykkää <3

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...