Thursday, May 10, 2012

Lempilukemistoa // Favourite reads


Minä luen useita blogeja. Ei liene kovasti liioiteltua, jos sanon että satoja. Pidän siitä, että syötteenlukijassani on aina jotain täytettä, jota tylsyyden iskiessä lueskella. Jos minulla taas on kiireitä tai lukeminen ei huvita, skippaan surutta suurimman osan teksteistä. Erilaisille blogeille on aikansa ja paikkansa, ja ne toimivat paitsi viihdykkeenä, myös inspiraation ja uutisten lähteenä.

Ja sitten on niitä sellaisia blogeja, joista luen kaikki tekstit. Joita käyn kurkkimassa, että olisko mitään uutta tänään. Joita seuraan silloinkin, kun en mitään muuta jaksa lukea. Joiden postaukset tuntuvat vähän siltä, kuin saisi viestin ystävältä - siitäkin huolimatta että suurin osa näistä bloggaajista ei edes tiedä minun olevan olemassa.

Tässä kymmenen blogia (ensin viisi suomeksi ja sitten viisi englanniksi), niitä minun supersuosikkeja. Olisi hauska kuulla, mitkä ovat sinun ehdottomia lemppareitasi.

***

I read many blogs. I ain't exaggerating that much if I say I read hundreds of them. I like there to always be something in my RSS reader so I have posts to read if I get bored. If I'm busy or don't feel like reading, I  just skip most of the posts. Different blogs serve different needs and they not only entertain me, but also inspire and inform.

And then there are those blogs I read very carefully, never skipping a post. The blogs where I visit daily to see if there's anything new. Blogs I follow even when I don't feel like reading anything else. Blogs that make me feel like getting a message from a friend when a new post is published - even though most of those bloggers have no idea I even exist.

Here are ten blogs (top five in Finnish and next five in English), some of my ultimate favourites. And I'd like to know which are yours.


2 comments:

  1. ensinnäkin: voi että kuinka kivaa löytyä näin hienolta listalta!!!

    toiseksi: tämä lista oli vähän liiankin hieno. olin juuri päässyt pinterestistä pois tältä illalta ja piti äkkiä vaan katsoa päivittyneet blogit. tämän myötä katselin sitten muutaman muunkin!

    ReplyDelete
  2. Oi sentään, voin kertoa että tunne on todellakin molemminpuoleinen :) :) Jos mä tekisin vastaavan listan, oisit ehdottomasti siinä!

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...