Wednesday, May 30, 2012

Kolmas kerta // Third time

muistiinpanoja
Se tulee taas. Nimittäin Janelin vuosittainen 30 Day Journal Challenge. Kesäkuun pituinen muistikirjailuhaaste järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa, ja se toimii edelleen samalla idealla. Päivittäin julkaistun tehtävän puitteissa taiteillaan yksi sivu omaan muistikirjaan. Ihan sillä tyylillä ja tekniikalla kuin parhaalta tuntuu. Valmiin sivun voi halutessaan jakaa lataamalla sen Flickr-ryhmään tai julkaisemalla omassa blogissa ja linkittämällä tehtäväpostaukseen.

Minun sivujani viime vuoden haasteeseen liittyen löytyy täältä: Osa 1 // Osa 2 // Osa 3. Osaa 4 ei koskaan julkaistu, sillä tuossa vaiheessa haaste jotenkin jäi kesken ja loput sivut tekemättä. Minulle käy usein niin, mutta ei se niin vakavaa ole. Aion silti yrittää taas tänäkin vuonna. Jos sinäkin kiinnostuit, niin etsi kynät ja kirjaset valmiiksi ylihuomista varten! Ja ilmoittaudu mukaan kommentoimalla tätä postausta.

***

It's here again. Janel's annual 30 Day Journal Challenge, I mean. The June-long challenge is here for the third time, and still works with the same idea. Along the daily prompt you doodle one page to your own notebook. With your choice of technique and style. And you can share the finished page with others by uploading it to the Flickr-group or posting it to your own blog and then linking yours to the prompt post.

You can find my pages related to the next year's challenge here: Part 1 // Part 2 // Part 3. Part 4 was never published as at that point I dropped the challenge for some reason and never did those last pages. It happens to me a lot, but it's not so serious. I'm still gonna try again this year. If you'd like to try too, find yourself a pen and notebook. And sign up in the comment section of this post.

8 comments:

 1. Mä alotin viime kesänä kaksikin journalointihaastetta enkä päässy paria päivää pitemmälle. Ois kiva vähän doodlailla pitkästä aikaa, mutta jotenkin se aloittamisen kynnys...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä jaksan yleensä kolme neljäsosaa, mutta sitten se vaan jää. Aina. Toisaalta se pätee kyllä muuhunkin kuin tällaisiin haasteisiin: en koskaan jaksa syödä viimeistä neljännestä pizzastani ja siideritölkkiin jaa aina ihan itsestään neljäsosa pohjalle...

   Delete
 2. Kiva kun jaoit tämän! Nyt saattaisi olla hyvä sauma muistikirjailun kokeilemiselle ekaa kertaa :) Pitäis vaan hommata se kirja jostain. Ellei itse ehdi väsätä ennen kuin haaste alkaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin siistiä että lähdit mukaan, odotan sun sivujen näkemistä innolla!

   Delete
 3. Hitsi, pitäisköhän sitä taas yrittää. Olen joku vuosi koittanut osallistua tähän, mutta Maijan tapaan sain tehtyä pari hassua päivää. Ehkä tällä kertaa paremmin?

  Riikka

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannatan yrittämistä! Kuten sanottu, en ole itse koskaan päässyt loppuun asti, mutta hauskaa on silti ollut.

   Delete
  2. Piti ja piti taas, melkein viikko ehtinyt tätä kuuta mennä ja nyt vasta muistin, että mun piti osallisua. :D Syytän sitä, että ensimmäistäkään vapaailtaa ei tähän kuuhun ole vielä siunaantunut!

   Riikka

   Delete
 4. Ooh tätä pitää koklaa, vaik näin vähän myöhässä :)
  Itsellä on vähän sama ongelma että kaikki tällaset haasteet jää aina puolitiehen :D mutta ehkä tällä kertaa paremmalla onnella..

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...