Tuesday, May 8, 2012

Ihania muistutuksia // Lovely reminders

Everything is going to be ok

Everything is going to be ok

Everything is going to be ok

Everything is going to be ok


Tämä pieni kirja on tänä talvena tuottanut minulle paljon iloa ja piristystä. Se on täynnä rohkaisevia, lohduttavia ja ilahduttavia viestejä, ja sopii hyvin luettavaksi kun on allapäin. Se olisi myös hyvä lahja jollekulle rakkaalle, jota tahtoo muistuttaa tämän ihanuudesta. Ja se on hieno esimerkki siitä, kuinka jollain pienellä asialla voi olla suuri vaikutus mielialaan. Tällä kertaa positiiviseen päin. Yksinkertaisesti ilmaistuna: tykkään. Paljon.

***

This little book has brought me lots of joy this winter. It's full of encouraging, comforting and delightful messages, and is therefore an essential read when you're feeling blue. It would also be a perfect gift to someone dear to remind them how lovely they are. And it is a perfect example of how a small thing can have a huge effect on your mood. This time in a positive context. Simply put: I like it. A lot.

1 comment:

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...