Thursday, April 12, 2012

Paketillinen väriä // A package full of colour

Stabilo Cappi felt tip pens

Stabilo Cappi felt tip pens

Stabilo Cappi felt tip pens

Halusin eilen piristää itseäni jollakin pienellä, mutten heti keksinyt millä. Ei ruoalla, sillä sanovat että suruunsa syöminen ei ole hyvä juttu. Eikä kukilla, koska ne kuolisivat asunnossamme kuitenkin heti. Lankakauppaan teki kyllä mieli, mutta yritän edelleen välttää ostamista ellen tarvitse jotain johonkin lahjaan tai tilaustyöhön.

Vastaus löytyi Suomalaisen kirjakaupan alepöydästä. Paketillinen väriä auttaa pahaan mieleen yhtä varmasti kuin kakkupala, ja uusilla kynillä on aina kiva piirtää. Näitä on 24 väriä ja ne ovat (juuri oikealla tavalla) sopivan lapselliset. Eivätkä leviä paperin läpi, jes! Heti muuttui olo valoisammaksi.

***

Yesterday I wanted to treat myself with something, but didn't quite know what. Not with food, as they say eating for your sorrows isn't a good thing. Not with flowers, as those would die very soon in our aparntment. I felt like visiting a yarn shop, but I still very much try to avoid buying yarn when I don't have a spesific order or gift I need it to.

I found the answer on a sale table of a bookstore. A package full of colour helps with bad mood as certainly as a piece of cake, and it's always nice to draw with new pens. There are 24 different colours of these, and they are nice and childish (in the exactly right way). And they don't bleed through paper, yes! I felt instantly brighter.

2 comments:

 1. Voi vitsi, taas tämmönen ihanaakin ihanampi postaus, vaikka pienen oloinen onkin : )
  Löysin blogisi viikonloppuna, ja viikonlopun aikana luin kaikki postaukset, niin täältä kuin vanhasta. Tai siihen ainakin pyrin : D
  Mutta kiitos olen saanut todella paljon ideoita täältä, ja nyt on kauhee muistikirja himo ; )
  Pitkään ajattelin kommentoida jokaiseen postaukseen jotain, mutta se olisi ollut aika iso urakka, se sit jäi. Mutta jatka samaan malliin. Täällä on uusi lukija joka rakastaa sinua ja blogiasi : )!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Kaisa aivan ihanasta kommentista! Hymyilen täällä suupielet korvissa, sillä on ihanaa kuulla inspiroivansa jotakuta. Ja on ihan sanoinkuvaamattoman mahtavaa, että joku tykkää niin paljon että lukee KAIKKI postaukset, niitä kun on kuitenkin useita satoja. En tiedä olisinko itse jaksanut...Mun mielestä pienistä arkisista jutuista bloggaaminen on parasta, mutta oon kyllä miettinyt, jaksaako ketään muuta minun pienet iloni kiinnostaa. Siksi on kiva saada tällaista palautetta! Kiitän ja kumarran ja toivon että onnistun innostamaan myös jatkossa :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...