Saturday, April 7, 2012

(Notebook) Happiness is Handmade

muistiinpanoja

Muistikirjojen ja -vihkojen tekeminen on hauskaa, ja joskus myös ainoa tapa saada se juuri oikeanlainen kirjanen. Samalla vihkojen askartelu on oiva tapa uusiokäyttää kaiken maailman paperisilppua. Tässä koottuna askarteluinspiraatiota erilaisten tutoriaalilinkkien muodossa. Kun seuraavan kerran tarvitset vihkoa ostoslistoille, kokeile tehdä se itse.

***

Making notebooks is fun, and sometimes it seems to be the only way to get the perfect one. It is also a good way to recycle all kinds of scrap papers. Here are some tutorial links to inspire you. Next time you need a list jotter, try making one yourself.


5 comments:

 1. tämä tuli nyt ihan juuri oikeaan kohtaan! kevään to do -listalla askartelutarvikevarastojen päivitys. jonka tietenkin saa tehdä vasta sitten kun edelliset on käytetty.

  oot varmaan joskus puhunut washiteipeistä (vai oletko?) mutta kysyn nyt että osaatko sanoa mistä kannattaisi tilata tai käydä ostamassa. turun presentosta olen pari löytänyt, luojalle kiitos, miten ihminen tulisi toimeen ilman washiteippirullaa, mutta haluan enemmän.

  plus että nuo nykyiset loppuu ihan liian pian.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on niin totta - kun on kerran saanut käteensä washiteippirullan, ei enää tahdo olla ilman. Sillähän voi tehdä mitä vaan!

   Harmittavan harvoista kaupoista olen täällä löytänyt, ainakaan kivoja. Olen tilannut Etsystä - esim. myyjät KawaiiGoodies, SugarBsupplies ja PrettyTape myyvät kivoja ja ihan ok hintaan. Ja toimittavat Suomeen, suht nopeasti jopa. Viimeisimmän tilauksen tein suomalaisesta firmasta Teippitarhasta (teippitarha.fi), ja olin kyllä tyytyväinen. Valikoimassa oli kivoja teippejä, hinnat oli ok (eli samaa luokkaa kuin muuallakin), postikulut halvat ja paketti tuli kotiin kahdessa päivässä. Eli ei mikään huono vaihtoehto, varsinkaan jos iskee äkillinen teippitarve!

   Delete
 2. Kiitos näistä linkeistä! Ja oikein kivat pääsiäisenjatkot sinne :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos linkkivinkeistä! Pistetään muistiin, varmasti tarvitsee.

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla että tuntuivat hyödyllisiltä. Uskon että koska muistikirjoja ei koskaan voi olla liikaa, teko-ohjeista on aina hyötyöä :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...