Monday, April 23, 2012

Näinä aikoina // These days

New shoes! Finally!

Oh spring!

I love #turku

Ice cream break

Lifesaver

Spring sky

Viime viikko oli täynnä itkua ja hammastenkiristystä. Toisaalta se sisälsi myös reissun Turkuun, ihania ystäviä ja pieniä iloja. Tämä viikko sisältänee lähinnä pölyä, muuttolaatikoita ja ärsytystä. Ensi viikko taas uuden alun uudessa työpaikassa ja asunnossa. Blogi roikkuu mukana miten taitaa. Palaan kyllä kunnolla, kunhan on taas aikaa, energiaa ja jotain sanottavaa.

***

Last week was full of tears and anxiety. On the other hand it also included a trip to Turku, lovely friends and small pleasures. This week probably includes mostly removal boxes, dust and irritation. And next week a new beginning in a new job and a new apartment. The blog will hang around as well as possible. I will be back properly, when I have time and energy, and something to say again.

3 comments:

 1. Hei, uusi työpaikka? Onnittelut!

  Toivottavasti uusi asuntokin alkaa pikkuhiljaa tuntua kodilta.

  ReplyDelete
 2. "Luultavasti myrskyä on vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin auringonnousu." -Muumimamma

  ReplyDelete
 3. Kyllä! Ei ollut tarkoitus vaihtaa vielä, mutta kuinkas sitten kävikään. Tämäkin on kirjastossa, mutta erilaisessa. Jännityksellä odotan, millaista tulee olemaan :)

  Kodintunne varmasti kasvaa pikkuhiljaa. Mutta näin alkuun olen tyytyväinen jo siitä, että asunnossa on ehjä kylppäri, käyttökelpoinen keittokomero, eikä koko ajan remppamiehiä ovella!

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...