Wednesday, April 11, 2012

Kokonaisuudessaan // In its entirety

Journaling


sketchbook1

sketchbook2

{Artwork by me, pics via Art House Co-op}

Muistatteko kun kirjoitin Sketchbook Project - kirjasestani? No, se on nyt digitoitu ja löytyy kokonaisuudessaan Art House Co-op:n digitaalisesta kirjastosta. Löydät kirjan profiilini kautta, täältä, ja nähdäksesi sen sinun on ilmeisesti rekisteröidyttävä kirjaston käyttäjäksi. Se on ilmaista, ja mielestäni kyllä rekisteröitymisen arvoista. Tuo digitaalinen kirjasto on muistikirjailuinspiraation arrearkku, jota selatessa vierähtää tovi jos toinenkin. Kehotan todellakin tutustumaan!

***

Remember when I wrote about my Sketchbook Project? Well, my book is now digitized and can be found in its entirety on Art House Co-op's digital library. You can find the book via my profile, here, and you apparently have to register to the library to see it. Registering is free and in my opinion totally worth it. The digital library is a huge treasure chest of journal inspiration where you can spend huge amounts of time. I definitely recommed that you check it out!

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...