Wednesday, March 21, 2012

Sivuja täytettäväksi // Pages to Fill up

käsintehtyä


Art Jounal

Art Jounal

Art Jounal

Art Jounal

Art Jounal

Tein itselleni uuden kirjan kuvapäiväkirjailuja varten. Aineksina kirjankannet (kierrätyskeskuksesta), paketillinen värikästä kartonkia (Suomalaisesta kirjakaupasta), sekä paperiteippiä ja narua (omista varastoista). Idea on suoraviivainen ja helppo toteuttaa erilaisista materiaaleista. Aikaisempia kirjankansivihkojani nähtävissä täällä ja täällä.

Kartongin toinen puoli on kuvioitu, toinen sileä. En ole vielä päättänyt, kummasta päästä aloitan, eli käytänkö sileitä vai röpelöisiä sivuja (täytän joka toisen, oikeanpuoleisen sivun). Tykkään tuosta pinnasta kyllä periaatteessa, mutta ihan varmasti hermostun pian kun joka sivu on tuollainen ja niille on hankala kirjoittaa. Mutta toisaalta, ehkä se innostaisi käyttämään muitakin materiaaleja kuin kynää, kun pitäis ensin saada röpelöt piiloon. Ois pitänyt varmaan sekoittaa sivut niin että oikean käden puolelle olisi tullut kumpiakin, mutta eipä tullut aikaisemmin mieleen.

En malta odottaa että pääsen täyttämään sivuja!

***

I made myself a new book for art journaling. As ingredients I used book covers, a pack of colorful cardstock and some tape and string. It's a simple idea and easy to make with different materials. My previous books made with book covers can be seen here, and here.

One side of the cardstock is textured and one is smooth. I haven't decided yet which end to start from, in other words which side of the paper I'm gonna use (I use every other page, the one on the right hands side). I like the textured side, but am sure I will get annoyed when every page is hard to write on. On the other hand, that could be the push I need to use more materials than just paper and pen, as I would have to cover the textured surface firts. I probably should have mixed the pages so that there would have been both kinds on the right, but I didn't think of that until now.

I can't wait to start filling the pages!

4 comments:

 1. Oi, meillä on ihan kohta Kirjansidonnan eri menetelmiä-jakson palautus ja mun on ehkä ihan pakko kokeilla tuollaista kirjaa myös! Kiitos inspiraatiosta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olepa hyvä :D
   En tiedä onko tämä mikään virallinen kirjansidonnan menetelmä, mutta ainakin se on helppo ja toteutettavissa ilman mitään erikoistyökaluja.

   Delete
 2. Ihana kirjanen. :) Itsekin oon joskus väsäillyt tuollaisia mutta nykyään päiväkirjaharrastus on vähän jäänyt.

  ReplyDelete
 3. Ompas varsin ihana kirjanen! Viime viikolla ostin itselleni uuden päiväkirjan, ja pohdin pitkään että valitsenko rivittömän ja ruuduttoman version, mihin voisin tehdä semmoisia ihania piirrospostauksia, mitä täällä blogissasi olen ihaillut joka kerta. No, päädyin kuitenkin sellaiseen rivilliseen, koska en usko että ikinä osaisin yhtä kivoja piirroksia tehdä kuin täällä olen nähnyt. Rima on liian korkealla. ;) Tyydyn siis odottelemaan sinun päiväkirjapostauksiasi innolla! :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...