Thursday, March 15, 2012

Olet ehkä lempikaupunkini // You may be my favourite city

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Stockholm

Stockholm


Voi Tukholma. Tuo kauniiden talojen, kookospallojen, värikkäiden yksityiskohtien ja suloisten kauppojen kaupunki. Joka kerta siellä käydessäni mietin, kuinka haluaisinkaan muuttaa sinne. Mutta toisaalta, ei se varmaan aiheuttaisi enää samoja väristyksiä jos joka päivä katselisi noita asioita. Ehkä on parempi vain välillä vierailla ja tuulettaa päätä tuossa ihanassa kaupungissa.

Kuvasin taas kymmenittäin taloja. Talot ovat ehdottomasti yksi suosikkivalokuvauskohteistani, varsinkin vieraissa kaupungeissa. Talokuvia siis tulossa!

***

Oh Stockholm. The city of beautiful houses, coconut balls, colourful details and cute shops. Every time I visit, I think how I'd love to live there. But on the other hand, it may not feel the same if I were looking at those pretty things every single day. Maybe it's better just visit that lovely city sometimes and let it clear your head.

I photographed dozens of houses again. Houses sure are one of my favourite photographing objects, especially when I'm in a foreign city. So pictures of houses coming up!

3 comments:

  1. Kiitos ihanista Tukholman-kuvista! Mä olen ollut siellä töissä 5 kesää ja rakastan kaupunkia.

    ReplyDelete
  2. Tukholma on hyvin rakastettava kaupunki <3 Ja kesätyöt Tukholmassa kuulostaa paljon jännemmältä kuin vaikka kesätyöt Helsingissä.

    ReplyDelete
  3. Tukholma on ihana ja sinne pitäisi päästä pian taas, vaikka oikeastaan vielä enemmän pidän Göteborgista. Siellä on vielä enemmän ihania kahviloita ja myös ihania vanhoja puutaloja ihan keskustassa. :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...