Monday, March 26, 2012

Lauantai ja sunnuntai // Saturday and Sunday

Sunday

On pakko myöntää, että pidän eniten sellaisista viikonlopuista, joita ei edellä tarkka suunnittelu. Parasta on se, kun ei tarvitse tehdä mitään tiettyä, vaan ohjelma muotoutuu itsestään viikonlopun kuluessa. Tällaisina viikonloppuina on myös ihan luvallista olla tekemättä mitään, jos se tuntuu parhaalta vaihtoehdolta.

Viikonloppuisin syödään iso ja hidas aamiainen pöydän ääressä lehtiä lukien. Mies lukee sanomalehteä, minä jotain kevyempää. Jossain vaiheessa yleensä lähdetään ulos: kaupungille, kahvilaan, kävelylle, elokuviin... Ja kun siltä tuntuu, palataan kotiin askartelemaan, pelaamaan ja tekemään sellaisia kivoja juttuja, joita arkena ei tunnu ehtivän. Väsymyksen iskiessä on täysin luvallista käpertyä sänkyyn ja ottaa pienet torkut. Parhaita ovat sellaiset auringonläikässä nukutut.

***

I have to admit I love most the weekends that are not planned in advance. It's lovely, when you don't have to do anything spesific, but the plans take shape during the days. On weekends like these it's also okay to do nothing at all, if that feels like the best option.

On weekends we slowly eat a big breakfast at the table and read at the same time. He reads the newspaper, I something lighter (usually fashion mags). At some point we usually go out: to the city, to a cafe, to take a walk or see a movie... And when we feel like it, we get back home to craft or play games or do other nice things, which we usually don't have that much time for during the weekdays. And if you get tired, it's totally okay to curl up in bed and take a nap. Ones slept in a sunny spot are of the best kind.

1 comment:

  1. Ah, eilen juuri nukuttiin sylikkäin aurinkoläikässä. <3 Parhaimmat päikkärit pitkään aikaan!

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...