Tuesday, March 27, 2012

Huolissaan // Worried

Tulin eilen kotiin puolitoista tuntia myöhemmin kuin olin ilmoittanut tulevani. Mies oli ehtinyt huolestua: "Mä jo luulin että sut on kidnapannut lauma kiukkuisia majavia. Se tuntui kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta."

Kun ihmettelin, että miksi juuri majavia, vastaus oli selvä: "Se nyt on ihan yleisesti tunnettu totuus ettei pidä luottaa tyyppeihin joilla on littana häntä".

En ole koskaan nähnyt majavaa. Todennäköisyys että sellaisen kohtaa Kätilöopiston ja Kallion välillä on varmaan aika lähellä olematonta. Mutta ottaen huomioon että majavia asuu Wikipedian mukaan niinkin isossa kaupungissa kuin New Yorkissa, ei pieneenkään todennäköisyyteen varmaan pidä suhtautua liian kevyesti.

***

Last night I came home 1,5 hours later I had said I would. My boyfriend had got worried: "I already thought a herd of angry beavers had kidnapped you. That seemed like the most likely option."

When I asked why beavers, he had the answer ready: "It is an universally known fact that you should never trust one with a flat tail".

I have never seen a beaver. And the odds to see one between the hospital I visited and our home are virtually non-existent. But considering that (according to Wikipedia) beavers can live in such a big city as New York, I guess you never should underestimate even a small likelihood.

4 comments:

 1. Kotikotini on joen rannalla ja siellä on majavia, pari kertaa nähnyt sellaisen uivan plus että ovat kaataneet paljon puita. Jotenkin herttaisen oloisia tyyppejä vaikka isää ketuttaakin kun se niitä puita kaatelee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä näkisin mielelläni majavan! Munkin mielestä ne on nimenomaan herttaisen oloisia, eikä niinkään epäluotettavia. Eikä niille saa olla liian kuikkuinen vaikka puita kaatelevatkin: majavien hampaat eivät koskaan lakkaa kasvamasta, joten niiden on pakko jyrsiä asioita, ettei hampaat venähdä liian pitkiksi...

   Delete
 2. Asiasta norsuun: linkkasin yhden blogiteksteistäsi blogiini, toivottavasti et pahastu. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei haittaa ollenkaan! Kiitos vaan linkityksestä :)

   Ja tuo majavasta norsuun siirtyminen oli itse asiassa ihan sujuvaa, sillä Wikipedian mukaan majavat ovat norsujen lisäksi ainoita eläimiä, jotka pystyvät kaatamaan täysikasvuisen puun. Kyllä, mulla on majavafaktat hallussa :D

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...