Tuesday, March 6, 2012

Blogihelmiä // Great (Finnish) blogs

Snowflakes

Villasusi ojensi minulle tunnustuksen ja haasteen, kiitos vain! Haasteen tarkoituksena on nimetä 4-5 suosikkiblogia, joilla on alle 200 lukijaa. Minä valitsin kyllä tarkoituksella sellaisia, joilla on alle 100 lukijaa, sillä mielestäni kaksisataa on jo hurjan iso luku. Nämä ovat joka tapauksessa kaikki suosikkejani, osa uudempia ja osa vanhempia tuttavuuksia. Ja ne ansaitsevat kaikki lisää rakkautta, joten käykää tutustumassa. Samalla haastan siis nämä bloggaajat listaaman omia pieniä suosikkejaan ja jatkamaan siten ketjua.

Nurinpäin
Ihania käsitöitä ja suloisia eläimiä
Things to make and do
Kotijuttuja, käsitöitä ja maailman ihanin Peppihuivi
Näpertelyä ja paperinpaloja
Hauskoja ja luovia ideoita, kierrätystä ja kirpparilöytöjä
Himalainen
Kauniita kuvia ja vielä kauniimpia sanoja
One More Comment
Hienoja kuvia ja kirkkaita värejä

***

Villasusi gave me a challenge where you are supposed to pick four to five favourite blogs that have less than 200 readers. I purposedly picked blogs with less than 100 readers though, as 200 is a huge number in my opinion. All of these are my favourites, and deserve more love. They are all in Finnish (sorry about that, most small blogs I read are in Finnish...) but have very pretty pictures if you'd like to check them out.

5 comments:

 1. Kiitos paljon näiden helmien jakamisesta, löytyi monta uutta kivaa tuttavuutta! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Pitäisi ehkä jakaa blogisuosikkeja useamminkin, ihan ilman mitään haasteita...

   Delete
 2. Voi ihana, kiitos! :,) Töitten alun takia on ihan hunningolla minun blogielämä, mutta annan siihen itselleni luvan.. Mutta ikävä on jo kova takaisin kirjoittelemaan ja lukemaan ihan ajatuksella kaikkia kirjoituksia! Tämä lämmitti kovasti. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, olet todellakin kiitoksesi ansainnut. Odotan innolla paluutasi ja uusia kirjoituksia. Mutta älä stressaa, vaan palaa sitten kun on aikaa ja energiaa!

   Delete
 3. Kiitos sinulle, ilahdutit niin tätä viikkoa :) Kiitos!

  Suloinen lumihiutaleikkunakuva. Meillä haluttaisiin, että talvi jatkuisi ja lunta sataisi vielä rutkasti lisää, siksi ehkä kiinnitän heti huomioita kaikenlaisiin lumeen viittaaviin asioihin ;-)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...