Saturday, February 18, 2012

Täällä tänään // Here Today

Making of...

Making of...

Making of...

Making of...

Tänään ompelin itselleni hameen.
Olisin ommellut muutakin, ellei ompelukone
olisi vetänyt hernettä nenäänsä
ja kieltäytynyt yhteistyöstä.
Tuntui silti kivalta ommella pitkästä aikaa.

***

Today I sewed myself a skirt.
I would have sewed something else as well,
but my sewing machine blew up
and refused to co-operate.
It still was fun to sew for a change.

3 comments:

 1. Voi ei ompelukonetta! Pitääkö laittaa huoltoon vai onnistuiko korjaus? Ja laitahan ihmeessä kuvia hamosesta. :)
  Millä objektiivilla otat kuvia? Itellä olisi haaveena vähän uusia kamerakalustoa, ja yritän kerätä empiiristä tietoa, että mihin kannattaa sijoittaa.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, ompelukoneeni on aina ollut aika diiva, ja yleensä se tokenee kyllä vähän ajan päästä. Nyt ongelma on alalangassa ja sen syötössä, ja luulen että se olisi mahdollista fiksata itse jos vain osaisi. Täytyy kutsua joku ompelija kylään ;)

   Nämä kuvat on itse asiassa otettu pokkarilla, isän vanhalla Canonin G9:llä. Minulla on kyllä järjestelmäkamera (Canonin 400D) ja siihen joku perusobjektiivi (Sigman, muuta en muista ulkoa), mutta käytän niitä hävettävän harvoin. Se on se ison rohjakkeen mukana kantaminen, joka käy hermoille - pokkari kulkee aina laukussa ja on siksi tosi kätevä. G-sarjan kamerat ovat ammattikäyttöön suunniteltuja pokkareita, joten niissä on kompaktissa pakkauksessa kaikki mitä perustapeisiin kaipaa, ja paljon enemmänkin jos osaa säätää. Lisäksi zoomi on pirusti parempi kuin kittiobjektiiveissa, ja kameralla saa hyvin makrokuvia. Itse olen ollut tähän tosi tyytyväinen, mutta tarkoitus on kyllä ryhdistäytyä taas tuon järkkärinkin kanssa. Olen itse harkinnut hieman sitä "bloggariobjektiivia" (Canon EF 50mm f1.8 II), kun olen siitä niin paljon hyvää lukenut, mutta mitään omakohtaista kokemusta ei kyllä ole.

   Huh, tämä kuulostaa nyt mainokselta, mutta ei ollut maksettu mainos. Olisikin - kyllä mulle kamerasponsori kelpaisi (siis joku muukin kuin isä) ;)

   Delete
  2. Ps. Hamosesta tulee kyllä kuvia, kunhan se pääsee nyt viikonloppuna ekan kerran käyttöön!

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...