Wednesday, February 15, 2012

Keltainen yllätys // A yellow surprise

käsintehtyä


Buttercup

Buttercup


Malli: omasta päästä
Lanka: Twilleys of Stamford Freedom Purity (harmaa)
ja Spar Kjøp Safirgarn (keltainen)
Puikot: 4,5 mm

Mukavasta mutta tylsästä myssystä tuli mukava ja hauska ihan vain yhden kirkkaankeltaisen tupsun lisäämällä. Nyt se näyttää ensisilmäyksellä tavalliselta, mutta onkin tarkemmin katsottuna vähän outo. Niin kuin parhaat asiat yleensä ovat. Tämä on ehdottomasti talven lempipipo, ja luulen että kohta voisin tehdä toisen samanlaisen eri väreissä.

***

Pattern: from my head
Yarn:
Twilleys of Stamford Freedom Purity (gray) and Spar Kjøp Safirgarn (yellow)
Needles: 4,5 mm

A comfy but boring hat turned into a comfy and funny one with just adding one bright yellow pom pom. Now at the first glance it looks ordinary, but when you look closely, it's actually a bit quirky. Like the best things usually are. This has absolutely been my favourite hat this winter, and I guess I should do another one with the same idea but different colours soon.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...