Thursday, February 16, 2012

Hei kaverit! // Hey fellas!

Books


Halusin vain kertoa, että onnistuin vihdoin muokkaamaan Vieraskirja-sivun linkkijutun koodia toimivammaksi. Nyt sivu ei ainoastaan näytä paremmalta, vaan linkityssysteemi jopa toimii niin kuin pitäisi. Jee! Suori siis saman tien jättämään blogisi osoite kirjaan, jos et sitä vielä ole tehnyt. Tekee blogiisi löytämisen helpommaksi ja näin sekä minä että lukijani voimme tulla vierailulle.

Siellä päin on viime aikoina ollut kovin hiljaista. Miten menee?

***

Just wanted to inform you that I've finally managed to tweak the code of the linky thing on my Guest Book page. Therefore not only does it look better now, but also works as it should. Yay! So go ahead and leave your blog address if you haven't done that yet. Makes it easier for me (and others) to find the way to your blog and make a visit.

It's been very silent around there lately. How are you?

3 comments:

 1. Huomasin muuten että "Guest Book" linkin tekstissäsi ei toimi, vaikka se suomenkielinen kyllä. Outoa, mutta näin nyt huomasin. Ehkä ehdit huomenna korjata sitä :)

  ReplyDelete
 2. Hupsista. Kiitos että huomautit! Nyt on vika korjattu ja linkki toimii kummallakin kielellä :)

  ReplyDelete
 3. Hello! Töitätöitä ja sitten kaksi viikkoa lomailua Thaimaassa. Tänään kotiuduin. :)
  Pohdinkin itse asiassa lomalla sinua, koska käväisin liikkeessä, jossa oli irtokarkkimeiningillä helmiä, nappeja, yms. Paikka aiheutti kutkuttavaa tarvetta ostaa helmiä, vaikken niistä ikinä mitään teekään. :D

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...