Friday, February 24, 2012

Auringonpaistetta ja vapaapäiviä // Sunshine and days off

Breakfast on the balcony

Kun kadut muistuttavat luistinratoja ja katolta putoavia lumipaakkuja saa pelätä henkensä edestä, aloitan päiväni ajattelemalla kesää. Viime kesä oli hyvä kesä parvekeaamiaisineen ja piknikkeineen, ja ensi kesästä saattaa tulla vielä parempi. Tänä vuonna minulla on kunnon loma, ja jo nyt meillä on hienoja suunnitelmia. Ja ennen kesää on vielä kevät, vuodenaika josta olen tykännyt aina. Kyllä kai kaikki nuo lumivuoret jonain päivänä sulavat, vaikka se nyt tuntuukin ihan mahdottomalta ajatukselta. Kohta joka paikassa on taas narsisseja, eikö niin?

***

When streets are like skating rinks and I'm scared to death of the snow falling from the roof, I start my day thinking about summer. Last summer was a good one with picnics and breakfasts on the balcony, and next summer might be even better. This year I have a real vacation, and we have some great plans already. And before summer there will be spring, which I've always liked. I guess all that snow will melt some day even though it nowe seems unthinkable. There will be daffodils everywhere soon, right?

4 comments:

  1. Oi, onko nuo sydänmukit sellaiset vanhat? Itse olen bongannut samaa sarjaa kannun ja pienemmän mukin sekä peltipurkin. Mii laiks!

    Ja kevät on ihan paras! Olen ihan fiiliksissä koko ajan. :)

    ReplyDelete
  2. Joo, ne on kirpparilta ostettu ja käsittääkseni aika vanhat. Mulla on kolme mukia, yks kahvikuppi ja iso peltipurkki. Tykkään niistä kans kauheasti.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...