Wednesday, January 4, 2012

Takaisin töihin // Back to work

Resolutions for 2012

My new favourite mug

Cozy socks

Hello 2012


Eihän se loman loppuminen mukavaa ollut mutta ensimmäinen työpäivä oli silti aika kiva. Kenkien sijaan hiippailin villasukissa, join teetä Peppikupista, pistin ilmoitustaulua uuteen uskoon ja kirjoitin työvuoroja uuteen suloiseen kalenteriini. Kirjoitin listan tehtävistä, sain melkein kaikki niistä tehtyä ja hitaasti valmistauduin maanantaihin, jolloin paikalla on jo opiskelijoitakin.

***

It wasn't nice that the holiday ended, but my first day at work was still quite pleasant. Instead of using shoes I wandered around in woolen socks, drank tea from Pippi Longstocking mug, decorated my noticeboard and wrote down shifts to my new cute agenda. Wrote a list of tasks, completed almost all of them, and slowly got prepared for Monday when students start to roll in.

3 comments:

 1. Hei onko tuo viimeinen kalenteri? Minkälainen/kokoinen? Näyttää kivalta. :) Itse etsin juuri uutta kalenteria tälle vuodelle.

  ReplyDelete
 2. voi ei, peppikuppi!mistä olet ostanut moisen? Olen ollut työ-ja joulukiireinen,kirjoittelen siulle ravelryssä kohta :)

  P.S.ostin samanlaisen kalenterin syksyn alussa,ja toisen siskolle jouluksi <3 se on ihan paras.

  ReplyDelete
 3. Petra Ilona:
  Juu on se. Sen on piirtänyt Susie Ghahremani, jolla kotisivut osoitteessa http://boygirlparty.com
  Mutta en ole ihan varma, saako tuota kalenteria enää, vai onko se jo loppuunmyyty. Tekijältä kysymällä varmaan selviää löytyisikö sitä vielä jostain!

  Outi:
  Peppikuppi oli joululahja siskolta, mutta olen itse nähnyt niitä ainakin Sokoksella ja Stockmannilla. Ja odottelen ravelry-viestiä kaikessa rauhassa, ei hätää :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...