Saturday, January 21, 2012

Muistiinpanoja // Notes

Just start (the first page)

Raindrops

Ssturday afternoons

Love what you do

Too much

Bubble


Viime viikolla tajusin etten ole pitään aikaan julkaissut yhtään muistikirjansivua. Mikä on sääli kun ajattelee, kuinka tärkeä osa elämääni muistikirjailu nykyään on. Nämä sivut ovat viimeisimmästä täyttyneestä kirjasta. Tietenkään en halua näyttää teille kaikkea, mutta aina on joitain sivuja joita olen valmis jakamaan. Inspiroidakseni tai viihdyttääkseni, miten vain. Tällaisten sivujen lisäksi (jotka sisältävät senhetkisiä päällimmäisiä ajatuksia tai tunteita) muistikirjani sisältävät myös listoja, post-it -lappuja, muistutuksia tekemistä odottelevista asioista sekä ideoista. Siinä missä minulla aikaisemmin oli monta erillistä muistikirjaa eri asioille, kirjoitan nykyään melkein kaiken samojen kansien väliin. (Näiden kansien lisäksi on kyllä olemassa erilliset kirjat käsityöideoille ja blogisuunnitelmille, mutta se on eri tarina se.)

***

Last week I realized I haven't been sharing any of my notebook pages lately. Which is a shame when you think how big part of my life journaling is nowadays. These are from my latest finished book. Of course I don't want to show you everything, but there always are some pages I'm ready to share. To inspire you, or just to entertain. In addition to pages like this (containing my uppermost thoughts or feelings of that moment) my notebooks also include lists, post-it notes, reminders to do something and ideas. Where I previously had several notebooks to different subjects I nowadays usually write everything between same covers. (Except my crafty ideas and blog plans, those have notebooks on their own. But that's a whole different story.)

6 comments:

 1. Toisten muistivihkoihin kurkkaaminen on ihanan inspiroivaa :) joten kiitos kun jaoit taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihan parasta! Innostun aina kun joku postaa omasta muistikirjastaan joten on ainoastaan luonnollista tehdä niin itsekin ;)

   Delete
 2. Oi vitsi, munkin pitäis alkaa muistikirjailemaan! En vaan tiedä mistä aloittaa. Tarviin jonkun haasteen joka sanoo mistä muistikirjailen minäkin päivänä! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ala ihmeessä! Ja niitä haasteita pyörii aina silloin tällöin, samoin asiaan liittyviä e-kursseja. Että jos sellaisen avulla tuntuu olevan helpompi päästä alkuun, niin kyllä jotain varmasti pian löytyy. Itse asiassa munkin on helpompi muistikirjailla säännöllisesti silloin kun on joku haaste meneillään, vaikken koskaan olekaan saanut yhtään niistä tehtyä ihan loppuun asti :D

   Delete
 3. Mahtavia sivuja! Ja kävin kuikkaamassa vanhasta blogistasi noita kuvapäivääkirjajuttuja. Tuo voisi sopia minulle.. jotakin tuollaista olen tehnytkin, mutta en ole tajunnut että se oikeasti voi olla jotakin! Julkaisehan näitä lisää, semmoisia toki mitkä rohkenet ja tahdot. :) Kannan myös muistikirjaa kaikkialle, mutta viimeaikoina sinne ei ole kyllä tullut paljoakaan.. höm. Viime vuosina oikeastaan...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin kuvapäiväkirjailin pitkään tietämättäni että sillä on joku oikea nimikin. Ja kun tajusin että se on "ihan oikea juttu" eikä ainoastaan hassu tapa tuhlata muistikirjan sivuja, tulin asian suhteen rohkeammaksi. Vaikka vieläkin voisin kyllä opetella käyttämään lisää eri materiaaleja - oon vähän liikaa jumissa pelkällä kynä ja paperi -linjalla. Näitä sivuja on lisää varastossa, ja uusia syntyy, joten kyllä niitä pian blogiinkin tulee lisää :)

   Ps. Siinä vaiheessa kun tajusin, ettei ole oikeaa tai väärää tapaa kirjoittaa muistikirjoja, vaan voin tehdä ihan miten haluan, sen mukana kulkevan muistikirjan täyttäminen tuli paljon helpommaksi.

   Delete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...