Friday, January 13, 2012

Makea yllätys // A Sweet Surprise

A sweet surprise


Mulla oli kamalan kurja päivä ja vielä kurjempi fyysinen olo, pannahisen flunssa on tulossa jälleen. Tulin kotiin kiukkua täynnä ja itku kurkussa. Ja sitten täällä odottikin yllätyslaatikollinen lempisuklaanappejani. 27 rullaa. Mun poikaystävä on maailman paras. Ei tähän oikein muuta voi sanoa.

***

I had a terrible day and felt miserable, I'm getting the cold again. I came home filled with anger and ready to burst to tears. And then here was a surprise box of my favourite chocolates waiting for me. 27 rolls of them. My boyfriend is the best in the world. That's all I can say right now.

3 comments:

  1. Miks just kakskytseittemän? Monta standardilaatikossa on? Oliko bf rohmunnut muutamia odotellessa sua kotiin?

    Tiuhti

    ReplyDelete
  2. Laatikossa oli alunperin 28 rullaa. Mutta yksi niistä (mutta vain yksi, kuten minulle huomautettiin) oli syöty jo siihen mennessä kun tulin kotiin :D

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...