Sunday, November 20, 2011

Sunnuntaisuosikit // Sunday Faves

sunnuntaisuosikit

Olen aina haaveillut omasta askarteluhuoneesta. Kaksiossa asuessa se ei ole toteutumassa oleva haave, mutta on minulla sentään pieni nurkka makuuhuoneesta varattu askartelukäyttöön. Ja se nurkka on aika saada siihen käyttöön, tällä hetkellä se palvelee lähinnä tavaroideni kaatopaikkana. Minulla on käytettävissä vain vähän tilaa ja valoa, enkä siksi ole ollut hirveän innostunut askartelutilan järjestämisestä. Mutta parempi sekin kuin ei mitään (tai ruokapöytä),
joten on aika ryhdistäytyä. Än-yy-tee NYT. Tai ainakin huomenna.

Nämä kuvat keräsin inspiraatioksi tätä prosessia varten.

***

I've always dreamed of a craft room. As long as we live in a two room apartment it's not gonna happen, but I still have a little corner of our bedroom reserved for crafting. And it's high time to use it for crafting, as at the moment it's mainly used for storage purposes. I only have very little space and light, and that's why I haven't been so eager to organize. But it's better than nothing (or kitchen table),so it's time to shape up. NOW. Or at least tomorrow.

I collected these pics as inspiration for my organization process.

{via Pinterest, original source unknown}


{via BoligLiv}


{via Pinterest, original source unknown}
{via Decor8}2 comments:

  1. Inspiroiduin. Pitäisköhän itekin alkaa sisustaa askarteluhuonetta. Tosin se saattais olla itsepetosta, meidän nörttitalouden toinen makkari kulkee nyt rehellisemmällä nimellä datahuone. :D Ja jotkut puolitutummat on jo kyselly et oonko paksuna, kun muutetaan kolmioon lähiöön :O Täytyy varmaan kohta hankkia se toinen koira.

    ReplyDelete
  2. vedin askartelunurkan vuosien turhautumisen jälkeen seuraavalle tasolle ja hankin työhuonetilan :D vähän hävettää jollain tavalla, mutta ei liiaksi. nyt voin mennä sinne ompelemaan ja oikeasti keskittyä pelkkään ompeluun ilman että koko ajan taustalla kummittelee tiskit ja pyykit jne. harhautuu paljon vähemmän :D

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...