Monday, November 28, 2011

Päivän kysymys // Question of the Day

What to do


Lähdemme perjantaina. Vinkkejä kivoista lankakaupoista, kirpputoreista, museoista ja muista käymisen arvoisista paikoista otetaan vastaan.

***

We leave on Friday. Tips on nice yarn stores, flea markets, museums and other places worth visiting would be appreciated.

5 comments:

 1. En tiedä kiinnostaako, mutta mun ehdoton suosikki on tämä:
  http://www.ljunggrenspapper.com/om_oss.html
  Siellä olen käynyt ihastelemassa käsin tehtyjä papereita ja kauniita sidottuja kirjoja joka reissulla kun ollaan lahden toiselle puolelle eksytty :)

  ReplyDelete
 2. Itseasiassa en tiedä, kun en ole käynyt kuin päiväreissulla pikaisesti Tukholman huonekalumessuilla. Eli sitä sitten kai?
  Tukholmassa voi käydä huonekalumessuilla! Tosin ne on vasta helmikuussa..

  ReplyDelete
 3. vanha kaupunki on tukholmassa käydessa aina ihan must! siellä voi vaan ihmetellä ihania pikku liikkeitä ja sieltä löytää mukavia pieniä kahviloitakin joissa voi käydä vaikka aamupalalla.
  kirpputorit on tukholmassa kanssa ihania mutta en nyt millään osaa sanoa missä oli mitäkin. google on ystävä :)

  ReplyDelete
 4. Böö ja päivää, oli vissiin miuta varten tää kysymys! http://www.knitting.se/ tuon osotteen takana on semmonen kauppa kun Sticka, vanhassa kaupungissa. Sinne kun löytää, niin siinä aika lähistöllä on muitakin lankakauppoja. Vanhankaupungin kaupoissa saattaa olla aavistuksen elitististä menoa, niitä "bratpitin perskarvalankoja" sun muuta, jos käsite on tuttu. :p Dropsia ja muuta rahvaan lankaa löytyy kyllä myös. Vanhankaupungin koluaminen kannattaa muutenkin, vaikka se on sellanen turistiklishee tietty mut siitä syystä kaikki spesiaalimmat pikkukaupat ovat siellä. Rohkeesti vaan pois siitä pääkadulta! Kirpputoreista järkevän matkan takana on ainakin Emmauksen kirppis SLUSSEN Tunnelbana aseman vieressä. Sinne voi vaikka kävella vanhasta kaupungista. Stadsmissionilla on ihan kivat kirppikset ainaskin MARIATORG ja LILJEHOLMEN asemien lähellä. Niin mitäs vielä, museot? Riippuu niin mausta. Jos tykkää vanhoista lumpuista, niin kuninkaanlinnan kellarissa oleva LIVRUSTKAMMAREN on ihan huippu. Prinsessojen vaatetta, lelua, asetta ja hevosvaunuja. Se on myös aika lähellä niitä lankakauppoja että logistisesti ihan hyvä valinta. ;) Hauskaa matkaa! T. Villafani

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille ihanista vinkeistä, ja erityiseskiitos villafanille, jonka kommentista löytyy vaikka kuinka monta käymisen arvoista paikkaa. Kaikki ehdotukset (paitsi huonekalumessut, nyt kun ei ikävä kyllä ole helmikuu ;)) on merkitty ylös!

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...