Thursday, October 6, 2011

Sataviisikymmentä // One hundred and fifty

I love cake

Tämä on blogin 150. postaus. Sadas hujahti ohi huomaamatta, samoin 10 000 kaselukerran rajapyykki. Mutta nyt on aika juhlia. 150 postausta, 53 lukija sivupalkissa (ja vielä enemmän jos laskee muut tavat mukaan) sekä lähes 15 000 katselukertaa. Huh huh. Tahdon kiittää kaikkia, jotka ovat olleet mukana! Kanssanne on ollut hauskaa, ja toivottavasti vielä hauskemmaksi muuttuu. Sillä ei tämä vielä tähän loppunut, ehei.

***

This is the 150th post of this blog. I missed 100th post and I missed the day my blog had been viewed 1o ooo times, but today, today we're gonna celebrate. 150 posts, 53 readers on the sidebar (more if yo count all the other ways tofollow as well) and almost 15 000 views. Phew. I'd like to thank each and every one of you who have been with me through this. It's been a pleasure to hang out with you, and it's gonna get better. Cause I'm not gonna stop now, oh no.


Giveaway

Kirjallisen kiitoksen lisäksi halusin pistää pystyyn arvonnan. Jos voisin, lähettäisin jokaiselle lukijalle oman paketin, mutta koska se kävisi vähän liian hankalaksi, pitää tyytyä hieman pienimuotoisempaan operaatioon. Tässä arvonnassa on kaksi palkintoa ja kaksi voittajaa. Molemmissa on sama teema, mutta eri toteutustapa. Osallistuessasi saat valita, kumman paketin tavoitteluun osallistut. Jokaisella on yksi arpalippu, ja osallistua voi kuka vain mistä vain. Voittaja valitaan satunnaisotannalla.

***

In addition to writing my thank you to you, I decided to throw a giveaway. If I only could, I would send a little package to all of you, but as it would bee a bit too difficult, I have to settle to a giveaway. There are two prizes and two winners in this giveaway. The theme is same in both of the prizes, but it's executed two wats. When you enter, you can choose whether you'd like to win number one or number two. Everyone has one entry, and anyone from anywhere can enter. Winners are picked randomly.


Giveaway prize 1

Ensimmäinen vaihtoehto on osallistua mukavien ja lämpöisten tassuttimien arvontaan. Kyseessä eivät ole kuvan tassuttimet, mutta malliltaan samanlaiset. Neulon tassuttimet itse kehittämäni mallin mukaisesti ja tilaustyönä voittajan käteen sopiviksi. Voittaja saa valita itse värin näistä vaihtoehdoista (sillä varauksella, että jos valittua väriä ei löydy lankana mistään, saan pyytää valitsemaan toisen värin. Novitan sivut kun eivät ole aina ihan ajan tasalla). Huomioithan, että tassuttimien neulomiseen menee hetki, joten palkinto ei kolahda postilaatikkoosi välittömästi arvonnan sulkeuduttua. Pyrin kuitenkin siihen, että tassuttimet on neulottu ja postitettu kahden viikon sisällä voittajan ilmoittamisesta.

***

The first option is to enter to win a pair of comfy and warm fingerless mitts. Winner won't get the ones pictures, but a pair od a same kind. The mitts are made after my own pattern and made to order to the winners hands. The winner can choose the color from these options (I reserve the right to ask you to pick another colour in case I can't find this yarn in your first option anywhere. The webpage of the yarn company isn't always up to date). Please note that because this prize is made to order, it won't be in your mailbox right after the giveaway is closed. My goal is to get the mitts done and mailed in two weeks of the closing of the giveaway.


giveaway prize 2

Toinen vaihtoehto on osallistua materiaalipaketin arvontaan, ja neuloa tassuttimet itse. Tai saa langasta tietysti jotain muutakin tehdä, en tule tarkistamaan ;) Pakettiin kuuluu yksi kerä (100g) Novitan Polku-lankaa värissä Punajuuri sekä 2,5 mm Prymin sukkapuikot (5kpl).

Osallistaksesi arvontaan jätä tähän postaukseen kommentti, johon liität seuraavat tiedot:
- nimi tai nimimerkki
- sähköpostiosoitteesi
- kumman paketin arvontaan tahdot osallistua
(valitse joko #1 tai #2, ei voi vastata että molemmat ;))
- lempiasiasi syksyssä

Osallistua voi perjantain 14.10. loppuun asti. Voittaja ilmoitetaan viikonlopun aikana. Onnea kaikille!

***

The other option is to enter to win a material package and knit the mitts yourself. Or knit something else, I won't be checking what you made of the yarn ;) This prize includes one 100g ball of Novita's Polku-yarn in the colour "beetroot" and a set of five sock needles in size 1,5 (2,5 mm) made by Prym.

To enter the giveaway leave a comment to this post including the following information:
- name or nickname
- your e-mail address
- Which prize you'd like to enter to win
(choose either #1 or #2, you can't say "both" ;))
- your favourite thing about fall

You can enter until the end of Friday 14.10. The winner will be announced during the weekend. Good luck to everyone!

28 comments:

 1. Heipä hei! :)

  - Sinianna

  - sinianna piste uotila (at) gmail piste com

  - Valitsen 2. Tee-se-itse :D

  - Glögin ilmestyminen kaupan hyllyille, lehtien putoaminen puista, kynttilät, syksyinen tuoksu ulkona, vesisade, kerroksittain pukeutuminen, villasukat - voisin jatkaa listaa loputtomiin. ;)

  ReplyDelete
 2. Hauska arvonta! Osallistun tee-se-itse paketin arvontaan, koska tuo lankakerä on niin herkullisen värinen. Punajuuripinkki on yksi lempiväreistäni :)

  Syksyssä eniten tykkään aurinkoisista, tuulisista ja viileistä päivistä, kun saa pukeutua kerroksiin.

  - Mustikka /mustikkamustikka@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Voi ei, en osaa päättää! Ehkä kuitenkin tuo tee-se-itse-paketti eli #2 koska mun on pitänyt jo pitkään ostaa sukkapuikot ja jotain ihanaa lankaa ja opetella tekemään sillä jotakin..... Nyt olisi hyvä tarttua tuumasta toimeen kun on pitkiä luentoja ja yhä väsyneempiä pimeyspäiviä.

  Ja lemppariasioita syksyssä on paaaaaljon, esim. tämä väriloisto, hämärtyvät illat kun voi käpertyä, kuumavesipullon tarve, kynttilät, tee, kaakao, vesilätäköt, viileys ja kirpeys, ensimmäiset huuruiset kuura-aamut, se että saa käydä koulua taas ja kaikki pääsee jotenkin alkamaan, elämän pienet ilot tuntuvat suurimmilta ja kirjoitusvimma täyttää minut. Ehkä enimmäkseen kuitenkin tunnelma, semmoinen kaipaus, toiveikkuus, värikkyys ja lämpö samaan aikaan.

  - Emmesyys
  (emmesyys@gmail.com)

  ReplyDelete
 4. Heippa,
  ja onnea 150-post...postanneelle (?) :)

  Lempiasia syksyssä on se, että joulu on jo aika lähellä (niin, ja omat synttäritkin osuvat syksyyn).

  Osallistun ykköspaketin eli tassuttimien arvontaan.

  apinafarmi@gmail.com

  t. Askarteluapina

  ReplyDelete
 5. Heti mukaan :)
  -tarjah-
  vanhassatalossaätgmailpistecom
  #1
  Parasta syksyssä on säiden vaihtelu

  ReplyDelete
 6. Moi. Olen Suvi ja en oo koskaan osallistunut tällaisiin arvontoihin ja mua vähän jänskättää.

  Haluun osallistua tee-se-itse -paketin arvontaan, koska itse tekeminen vaan on niin kivaa.

  Syksyssä kivointa on se, että ilma vihdoin viilenee ja pääsee käyttämään kivoja syystakkeja ja kaulahuiveja ja pipoja. Ja uutta itse tehtyä villapaitaa, joka on liian kuuma vieläkin. Ja ruska on kaunista. Ja tykkään mä sateestakin. Ja siitä, että on pimeää.

  -Suvi, suvi.tupola(a)gmail.com

  ReplyDelete
 7. Toveri Boris osallistuu valmiiden tassuttimien arvontaan! :)

  Lempiasiani syksyssä on tuoksu. <3 Silloin tuoksuu aina ihan valtavan ihanalta.

  ReplyDelete
 8. *T* koittaa taas onneaan ja toivoo voittavansa paketin nro 1 (koska ei itse saa puikoilla mitään kaunista aikaiseksi mutta kädet tarvitsisivat lämpöä).

  Syksyssä kauneinta on luonnon väriloista: oranssia, keltaista ja punaista!
  Voitko olla hymyilemättä, kun näet nuo kauniit värit puissa ja pensaissa, samalla kun syysauringon säteet tanssii niiden sateenkastelemilla lehdillä?

  (jos onni minua potkaisee, löydyn näppäimistön takaa osoitteesta tiherrystuokio @ hotmail.fi)

  ReplyDelete
 9. Paketti yksi!

  Lempiasia syksyssä on tulla sisään sateisesta ulkoilmasta, vaatteet hieman kastuneina, jonka jälkeen vaihtaa kuivat vaatteet ja kääriytyä keinutuoliin katsomaan telkkaria.
  Vaihtoehtoinen (melkein vielä kivempi) asia syksyssä on ne ihanat aamut, kun menee ulos ja nenään tulee kirpakka viileys, mutta aurinko paistaa ja syksynväriset lehdet kahisee kengissä.

  ReplyDelete
 10. uimari@hotmail.com

  2. tee-se-itse

  parasta syksyssä on värikkäät lehdet ja kauniit maisemat :) ja sitt ne kotilöhöillatki

  ReplyDelete
 11. Nelly olen, heippishei!

  lainenelly ÄT gmail PISTE com

  Ykköspaketin mieluusti ottaisin, koska en osaa itse kuitenkaan tuollaisia tehdä. Vaikkakin kakkosen lanka on aivan herkullisen väristä!

  Lempiasiani syksyssä on metsän tuoksu, joka valtaa alaa muualtakin kuin metsästä.

  ReplyDelete
 12. Hi,

  i really like reading your blog, i've been doing it for quite a while.

  My favorite thing about fall is of course my birthday :). But also wonderfull colours. For almost all my life I lived by the Baltic Sea. Those trees with great, colorfull leaves, just by the sea,wind blowing, crisp air or even warm sun rays, it's amazing.It really brings peace to my mind, especially now, when i'm far away.

  My name is Marta.
  My e-mail: martadzejn[@]gmail.com (without brackets [])
  Prize: #1

  Have a nice day and get well soon

  ReplyDelete
 13. Immy

  ImmyPiggy@msn.com

  #1

  My favorite thing about fall is the dark eveings when i can snuggle up with my boyfriend and his cats infront of the fire.

  ReplyDelete
 14. Alli

  alliholtkamp[at]gmail[dot]com

  I would so love the material package. What a treat!

  My favorite things about fall are warm soups, cuddles with my love, plans for tropical vacations.

  ReplyDelete
 15. Helou!

  Mukaan arvontaan minäkin.
  (olen kyllä jo kerran aiemmin voittanut blogissasi, enkä usko, et onni voi kahta kertaa potkaista.. mutta kumminkin mukaan!)

  Jos onni kuitenkin potkaisis niin palkinto 2. olis kiva!

  Syksyssä parasta on se kun voi kaivaa kynttilät esiin ja nauttia hämärästä. Ja lähestyvä joulunodotuskin on kyllä kivaa :)

  Hyvää syksynjatkoa!

  ReplyDelete
 16. Hi!

  I love reading your blog, I just started a few weeks ago, but I love the combination of Finnish and English, since I used to study in Helsinki and I kinda miss the city!

  My name is Lyssa ,
  lyssa.ebeltjes[at]gmail[dot]com,
  and I'd love to win the fingerless gloves, so #1.

  My favorite thing about fall are those nice days when it's sunny and cold and the ground it littered all those gorgeous colors! But I also like the days that are rainy, windy and cold, and I don't have to go to work and I can snuggle up on the couch with a good book, my kitties and a cup of tea.

  So, all in all, I totally love the fall and I'll enjoy it even more with a pair of those gloves ;)

  Thanks!
  -Lyssa

  ReplyDelete
 17. oi kun ihana arvonta & palkinnot (:

  osallistun tottakai !

  - kupla
  - pottu4@hotmail.com
  - paketti #2
  - synttärini & ihanat lankauutuudet (:

  ReplyDelete
 18. Osallistun kakkosen arvontaan, upeeta lankaa!

  Parasta syksyssä on oranssit lehdet ja se, kun saa pukea päälleen vaatteita kerroksittain :)

  ReplyDelete
 19. Osallistun palkinnon numero 2 arvontaan.(:

  Yksinkertaisesti syksy on parasta, se on parhain ja kaunein vuodenaika. On taroeeksi viileää, kaikkialla on kaunista ja tilaa hengittää. Olen henkeen ja vereen syksyihminen.(:

  pu-ra [at] windowslive.com

  ReplyDelete
 20. Tuula

  t-u-u-l-a@hotmail.com

  paketti 2

  villasukat, lapaset ja pipot

  ReplyDelete
 21. Osallistun ykkösen #1 arvontaan.

  sähköposti: roosahok@luukku.com

  Lempiasiani syksyssä: ihanan raikas viileä syksyinen ilma.

  t. Roosa

  ReplyDelete
 22. Ihanaa, onnea!!

  Syksyssä parasta on se kun hengitys höyryää, kun kaikki on värikästä ja kaunista ja kun lätäköt jäätyy ja nurmi on aamuisin kuurassa.

  Anni osallistuu aarteen #1 arvontaan. Olisi niin kiva saada välillä jotain jonka joku muu on tehnyt. Sposti ositteella anniliini_[ät]hotmail[piste]com

  ReplyDelete
 23. Onnea blogimerkkipaaluista! (:

  Hmm. kumpikin palkinto houkuttelisi, mutta ehkä kallistun kuitenkin #2 puoleen.

  Parasta syksyssä on se, kun voi taas piilottaa palelevat varpaat lämpöisiin villasukkiin ja lämmittää sormia puolen litran teeämpäriä huulilla pidellen.

  ReplyDelete
 24. Hei Kivaaaa!

  Parasta syksyssä on tunnelmallisuus, hämärät märät kadut jotka loistaa katulamppujen valossa. Joka paikassa ropisee, rapisee ja kahisee. Itse mieluiten tuhisen peitoissa ja juon jotain lämmintä. Syksy on iiiiiihana!

  Ihanaa ja lämmintä ja tuhisevaa syksyä sulle ja miehekkeelle :)

  Ai niin, ottaisin mieluiten sun tekemät tassuttimet :) Osaisin tehä ne myös ite, mutta hauskempi saada lahja toiselta! Väri olisi punainen (nimi verenpunainen pääsi vähä yllättämään Novitan sivuilla! :) )

  ReplyDelete
 25. Tassuttimet! Ihanat, tulisi tarpeen! :) harkitsin jo yksien fleecelapasten silpomista tassuttimien korvikkeeksi, kun itse en moisia saa aikaiseksi tehtyä! :P

  Parasta syksyssä on mennä pimenevään iltaan juoksulenkille koiran kanssa ja tulla kotiin lämpimään viltin alle teekupin kanssa. Taustalle avomiehen jazz ja pöydälle kynttilöitä. Mikäs sen parempaa? <3

  ReplyDelete
 26. ups. kommentistani jäi sähköposti. Mutten sitä tähänkään anna, vaan jos mikäli onnetar osuisi kohdilleen niin minut tavoittaa nopeammin jättämällä blogin kommenttilootaan älähdyksen kuin et lähettäisi sähköpostia ;)

  ReplyDelete
 27. anna.virkkala@luukku.com

  Kauhean vaikea valita, mutta osallistun nyt kuitenkin ykköspaketin arvontaan, sillä en usko että ehtisin neulomaan itselleni kuitenkaan mitään ennen joulua kun on joululahjat työn alla... :)

  Syksyssä on parasta sen kun saa pukeutua syysvaatteisiin!

  ReplyDelete
 28. Osallistun tee se itse paketin arvontaan, eli numero 2.

  pohjanentiina@gmail.com

  Parasta syksyssä on kuulaat syysaamut, jolloin paistaa aurinko ja nenänpäässä tuntuu kylmä.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...