Tuesday, September 13, 2011

Sweet as a Cupcake


Katsokaa mitä sain! Ihana Ea muisti minua tunnustuksella! Pelin henkeen kuuluu vastata muutamaan kysymykseen, ja laittaa tunnustus sitten eteenpäin muille bloggaajille. Koska kaikki kysymyksistä olivat sellaisia joihin on mielestäni mahdoton vastata yksiselitteisesti, kirjoitinpa pienen listan jokaiseen kohtaan. Kyllä, osaan olla ovela.

1. Lempiväri
- metsänvihreä
- murrettu oranssi
- lämmin keltainen
- tumma punainen
- kirkas pinkki
- suklaanruskea

2. Lempiruoka
- kasvislasagne
- itse tehty pizza
- nektariinit
- vadelmat
- suklaa, minkälainen vain

3. Mihin haluaisit matkustaa?
- Lontoo
- Peru
- Islanti
- Irlanti
- Australia

Ja tunnustuksen tahtoisin lähettää seuraaville blogeille: Wednesdays, Hilmukka, ja Nurinpäin. (Kyllä, englanninkielisessä tekstissä on listattu eri blogit. Kuten sanoin, osaan olla ovela.)

***

Look what I've got! The sweetest Ea gave me an award! The name of the game is to answer three questions and then forward the award to some other bloggers. As I felt it was very hard to answer these questions with just one thing, I wrote a little list to each one. Yes, I'm sly as a fox.

1. Favourite Colour
- forest green
- terracotta
- warm yellow
- dark red
- bright pink
- chocolate brown

2. Favourite food
- vegetarian lasagna
- home made pizza
- nectarines
- raspberries
- chocolate, any kind

3. Where would you like to travel?
- London
- Peru
- Iceland
- Ireland
- Australia

And I'd like to forward this award to following blogs: Liefgeval, Lu Loves Handmade and Punk Projects. (Yes, there are different blogs listed in the Finnish text. As I said, I'm sly as a fox.)

1 comment:

  1. Sinäkin kirjoitit "nektariinit"! Ja Islanti, ja että monet värit. Ja olet samalta mieltä kuin minä, siis että näihin kysymyksiin oli ihan/melkein mahdotonta vastata*.

    Aikuisen oleminen on vaikeaa. Etenkin kun kysytään mistä piedetään. >.<


    *Temumriken, jolle olin antanut tämän saman tunnuksen, oli kirjoittanut että jos olisime paljon nuoremmat (lue: lapsia) niin olisimme vastanneet ainakin ruokakysymykseen "lättyjä"...

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...