Friday, September 16, 2011

Päivästä toiseen // Day after Day

Early morning in a train.

Good night!


Tämä viikko on ollut pitkä. Todella pitkä. Sillä tavalla pitkä, kun jo maanantai-iltana alkaa epätoivoisesti toivoa, että pian olisi perjantai. Mutta nyt perjantai on vihdoin täällä. Olen varustautunut kaakaotarvikkeilla, aikakauslehdillä, keskeneräisillä neuleilla ja kasalla DVD:itä. Ja kuten aina perjantaisin, luultavasti väsymys käy ylivoimaiseksi ennen kuin ensimmäinen lehti on selattu puoleenväliin, ja olen nukkumassa jo puoli yhdeksältä. Mutta onneksi on vasta perjantai. Vielä on aikaa.

Olkoon viikonloppusi hyvä!

***

This week has been long. Very very long. That kind of long when on Monday evening you a start to desperately wish it was Friday already. But now Friday is finally here. I'm geared up with magazines, ingredients for hot cocoa, unfinished knitting projects and a pile of DVDs. And as always on Fridays, I'll probably be too tired before I'm halfway through the first mag and fall asleep half past eight. But luckily it's only Friday, so there's still time.

Have a good one!

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...