Saturday, September 10, 2011

Luettavaa: N.E.E.T. // Something to Read: N.E.E.T.


neet

neet3

neet4

neet8

neet2

neet7

neet6

neet9

{All pics from N.E.E.T. September 2011}

N.E.E.T. on ilmainen online-lehti. Ehkäpä suosikkini kaikista online-lehdistä, joita muuten on olemassa hämmentävän monta. Netti on täynnä hyvin toimitettuja, ilmaisia tai hyvin halpoja lehtiä. Harmi, että seuraavan sivun klikkaaminen esiin ei ole yhtään hauskaa kuin paperilehden lehteily. Eikä nettilehtiä voi lukea kylvyssä. Muuten ei olisi varmaan enää mitään syytä ostaa paperilehtiä. No joo, ketä yritän huijata? Pidän liikaa paperista. Mutta online-lehtiä on silti hauska lukea.

N.E.E.T. on täynnä kauniita kuvia, värikkäitä juttuja ja hyviä ideoita. Ruokaa, muotia ja askarteluideoita. Jopa mainokset ovat kauniita, ja kun jotain kivaa näkee, voi suoraan klikata itsensä linkistä myyjän sivulle. Online-lehtien etu, vaikkei ehkei paperia voitakaan. Joka tapauksessa, suosittelen tutustumaan. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, ja syksynumero on vielä parempi kuin edelliset.

***

N.E.E.T. is a free online magazine. Maybe my favourite of all the online magazines. Internet is full on well-edited, free magazines to click through. Too bad clicking yourself to the next page isn't really same as turning a paper page. And you cannot read online magazines in the bathtub. Otherwise I could stop buying magazines completely. Well, who am I trying fool? I like paper too much. But still, it's fun to read online magazines.

N.E.E.T. is full of pretty pictures, colorful things and good ideas. Fashion, food and crafty things. Even the ads are pretty, and it is so easy to just click through to the seller's website to see more. A pro of online magazines, even if it can't beat paper. In any case, I recommend to get to know this mag. It is published four times a year, and this fall issue is even better than the previous ones.

2 comments:

  1. Luin blogiasti joskus viime vuonna, mutta sitten se jäi. Tänään löysin tänne uudestaan, enkä pettynyt ollenkaan. Ihania ja inspiroivia juttuja sivukaupalla! :) Kiitos

    ReplyDelete
  2. Tosi kiva kuulla, arvon anonyymi! Kommenttisi piristi valtavasti, ja oletkin vastuussa hölmöstä hymyilystäni joka jatkuu jo toista päivää :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...